Dacian Cioloş, un produs politic de doi bani


8 decembrie 2016

Am trecut astăzi prin piaţă să-mi cumpăr d-ale conştiinţei. Ştiţi voi! Produsele alea scoase pe piaţa electorală care să mă ţină patru ani.

 Eram decis ca de data această să ofer cât mai puţin şi să cumpăr ceva de calitate. Mi-am zis că poate găsesc şi eu produsul ăla de care să nu mă plictisesc după patru ani sau plâng  după el ca un copil care a primit jucăria visată, însă care arată altfel faţă de cea din reclamă.

Aşadar, plimbându-mă prin piaţă am dat peste un tip şi o tipă bine îmbrăcaţi, însă care îşi prezentau produsul pe o cutie de carton, probabil furată de la aprozarul de lângă ei.

 Păreau a fi nişte cămătari de vise şi care împrăştiau iluzii deşarte. Ce-i drept tipul avea şi o faţă mai de tâmp, însă am văzut că i-a convins pe mulţi. I-a prostit. El ştie cum îi îmbârligă…, însă era coadă la el.

 Probabil că şi ăia mulţi au fost nemulţumiţi de produsele pe care le-au cumpărat până acum de la negustorii vechi. Pe mine nu m-a păcălit tipul, însă din curiozitate m-am apropiat să văd ce era pe carton.

Pe lângă nişte produse pe care le cunosc de ani buni şi care nu m-au mulţumit şi unele fabricate pe loc pe vreun vapor, era şi produsul Colectiv, Dacian Cioloş.

 

Mi-au zis cei doi negustori că-l primesc cadou dacă o să cumpăr unul dintre celelalte produse. Le-am zâmbit frumos, le-am mulţumit şi mi-am văzut de drum.

Eu eram obişnuit cu produsele producţie proprie, nu cu unul al străzii, care nu m-a convins până acum. A apărut tocmai ca o alternativă, parcă aşa strigau ăia din stradă, la produsele scoase pe piaţă de ăla din stânga sau ăla din dreapta.

Acum este clar că brandul lui produs de colectivitate a fost vândut tocmai celor pe care cumpărătorii de vise i-a contestat. În acest moment este un produs din aşa zisa mocirlă a marketingului politic. Însă valoarea lui a scăzut pentru mine. Nu aş da nici doi bani pe el pentru că m-a minţit. Peste câteva zile o să am ac şi pentru cojocul negustorilor de vise.

Gata, ne mai auzim peste 4 ani! Poate veniţi cu produse mai bune.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(216 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate







Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova