Concert dedicat Zilei Internaţionale a JAZZ-ului la Filarmonica Paul Constantinescu


2 mai 2018

Filarmonica ”Paul Constantinescu” vă aşteaptă sâmbătă, 5 mai, începând cu ora 19.00, pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Jazz-ului. Pe scena sălii "Ion Baciu” îi veţi putea aplauda pe Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) şi Laurenţiu Ştefan (tobe), adică Ploieşti Jazz Trio, care vă aşteaptă la o seară relaxantă alături de invitaţii lor Marina Arsene (voce) şi Daniel Torres (saxofon).

          Marina Arsene a studiat percuţie la liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Piteşti, continuând cu secţia de jazz a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, iar actualmente este studentă la Master în cadrul secţiei de Jazz în aceeaşi Universitate, studiind prin bursa Erasmus şi la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda.  S-a alăturat primului grup de Jazz acapella din România - Jazzappella în anul 2015 alături de care concertează şi în prezent. Face parte din grupul acapella The Twisters - alături de care a colaborat cu pianistul de jazz, compozitorul şi profesorul Mircea Tiberian în musical-ul "Jazzy Tarot". În 2014 a câştigat, la Festivalul International Johnny Răducanu din Brăila, Premiul pentru cel mai bun solist vocal, iar în 2015 alături de The Twisters la acelaşi festival, Premiul pentru cel mai promiţător tânăr interpret.

          Născut în Málaga (Spania) în 1984, Daniel Torres a studiat muzica în Barcelona, Málaga, Groningen, New York, Amsterdam şi Toronto, participând la numeroase festivaluri, cântând în Europa şi S.U.A. în săli sau cluburi precum Bimhuis (Amsterdam), Four Seasons Center (Toronto), Humber College Auditorium (Toronto) şi altele. În octombrie 2016 a câştigat Marele Trofeu al Competiţiei Internaţionale Johnny Răducanu, România. A cântat cu muzicieni ca John Clayton, Bob Sands, Benny Golson, Perico Sambeat, David Berkman, Dado Moroni, Alex Sipiagin, Mark Gross, Don Braden, Virxilio Da Silva, Marcelo Saenz, Enrique Oliver, Gianni Gagliardi şi alţii.

          Biletele pentru Concertul dedicat Zilei Internaţionale a Jazz-ului sunt disponibile la preţuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar şi 5 lei - elev şi student şi pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi online, de pe www.filarmonicaploiesti.eu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(26 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova