Exemplu de patriotism adevărat al unor ultraşi ploieşteni FOTO


1 decembrie 2017

Mii de ploieşteni au fost prezenţi vineri, 1 Decembrie, pe Bulevardul Republicii din Ploieşti, pentru a sărbători Ziua Naţională a României.
Cu mic, cu mare, ploieştenii s-au adunat în zona Statuii Mihai Viteazul, unde au ascultat discursurile oficiale şi au urmărit ceremonia de  depunere de coroane .

De departe, atracţia principală pentru majoritatea persoanelor prezente a reprezentat-o  parada militară care a încheiat ceremoniile oficiale. Zeci de maşini ale Armatei, Jandarmeriei, Poliţiei, SRI, ISU, au defilat în aplauzele ploieştenilor. Parada a fost încheiată de Fanfara Consiliului Judeţean Prahova.

Totuşi, printre cei prezenţi au existat şi persoane care nu au fost atrase să sărbătorească în acest mod Ziua Naţională Concret, vorbim despre un grup  de suporteri ai Petrolului Ploieşti care au venit special pentru a afişa un mesaj dedicat celor care au luptat în Primul Război Mondial.
  

”Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz. Mulţumim soldat! Mulţi au uitat pentru ce ai luptat!”, a fost mesajul ultraşilor ploieşteni scris pe două bannere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(350 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova