Ron “BUMBLEFOOT” Thal, fostul chitarist al trupei Guns N Roses, va urca pe scena filarmonicii din Ploieşti


19 septembrie 2017

Filarmonica ” Paul Constantinescu” Ploieşti găzduieşte vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, un Concert ROCK de neratat! Ron “BUMBLEFOOT” Thal şi trupa sa vin pentru prima data la Ploieşti într-un Warm-up Concert ce face parte din Festivalul Ziua Chitarelor 5.

            Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va urca pe scenă alături de Kyle Hughes la tobe, Dino Fiorenza la bas şi Stefano Xotta la chitara secundară, Ron urmând a se ocupa de partea de chitară principală şi voce într-un show ce se anunţă a fi incendiar.

            Evenimentul este un Warm-Up pentru Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc în luna mai 2018 şi va include, pe langă recitaluri de chitară şi concerte de muzică rock, şi master class-uri susţinute de importanti chitaristi, primul care a confirmat prezenţa în acest sens fiind Ron „Bumblefoot” Thal.

            Producător muzical internaţional şi chitarist recunoscut la nivel mondial pentru virtuozitatea şi talentul lui, Ron 'Bumblefoot' Thal este un compozitor şi cantautor american cu peste 20 de ani de experienţă de scenă. Ca şi chitarist solo al trupei Guns N'Roses (2006 - 2014), Bumblefoot a fost cap de afiş în cele mai importante festivaluri şi concerte Rock din lume, punându-şi amprenta prin stilul său unic “fretless” în albumul “Chinese Democracy” (2008). Împreună cu trupa sa, denumită“Bumblefoot”chiar după porecla artistului, Ron a lansat nenumărate albume precum şi un DVD LIVE,  el fiind, de-a lungul timpului, pe lângă artist muzician “on stage”, şi inginer, aranjor, compozitor de  jingle-uri TV precum şi profesor de producţie muzicală la o universitate din New York.

            Adrenalină şi rock autentic, aşadar, vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, când vă aşteptăm în sala de concerte a Filarmonicii pentru un Concert Rock de zile şi cu nume mari.

            Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agentia Teatrală Ploieşti, preţul unui bilet fiind de 50 de lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(77 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova