“Caravana Filmelor TIFF” ajunge la Ploieşti. Programul evenimentului


13 septembrie 2017

În perioada 19 – 20 septembrie a.c., pe Esplanada Palatului Culturii se va derula evenimentul “Caravana Filmelor TIFF”. Cu această ocazie, în cele două seri, pe ecranul uriaş al Caravanei, începând cu ora 21.00, vor avea loc proiecţii de film pentru public.

 

  Astfel, marţi, 19 septembrie a.c., pe ecran va rula unul dintre cele mai puternice filme lansate în ultimul an, (M)ucenicul, în regia cineastului rus Kirill Serebrennikov, o ecranizare care pune în discuţie subiecte fierbinţi actuale, o dramă provocatoare despre fundamentalismul religios, premiată la Cannes.

 

 A doua seară, miercuri, 20 septembrie, este rezervată unei comedii care a adus încasări consistente în box office-ul italian, comedia Complet străini / Perfetti sconosciuti, unul dintre cele mai populare filme italiene în cinematografele din ţara sa anul trecut, vorbeşte despre cât de mult comunicăm, cu adevărat, în epoca social media şi a telefoanelor mobile.

 

 Un proiect cu tradiţie al Festivalului Internaţional de Film Transilvania, “Caravana Filmelor TIFF”  se află la cea de a opta ediţie, peste 30.000 de spectatori urmărind filme în aer liber anul trecut, între lunile iulie şi septembrie. Intrarea este gratuită.  

 

“Caravana Filmelor TIFF” este un proiect organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas şi al Centrului Naţional al Cinematografiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(70 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 23 octombrie 2018
Statistii deprahova