Prahova iubeşte Basarabia, un festival dedicat României Mari VIDEO


1 septembrie 2017

 Consiliul Judeţean Prahova şi  Centrul Judeţean de Cultură  Prahova  organizează în perioada 1-3 septembrie 2017, la Ploieşti cea de-a treia ediţie a Festivalului Folcloric „Prahova Iubeşte Basarabia”.

 Dechiderea oficială a manifestării culturale a avut loc vineri,  1 septembrie, la ora 17.30, în Amfiteatrul Palatului Culturii, cu un spectacol  susţinut de Fanfara „Prahova” şi Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti.

 Sâmbătă, 2 septembrie, ora 17:00, se va desfăşura  parada  portului popular pe traseul Piaţa Mihai Viteazul – Bulevardul Republicii – Palatul Culturii, cu participarea Fanfarei „Prahova” şi a ansamblurilor din Judeţul Prahova, Republica Moldova şi Cernăuţi (Ucraina) iar de la ora 17.30 va avea loc un spectacol folcloric desfăşurat în Amfiteatrul Palatului Culturii.

 Duminică, 3 septembrie, de la ora 17.30, va avea loc un recital extraordinar susţinut de Nicolae Gribincea şi ansamblul folcloric „Plăieşii”.

 Intrarea la  spectacolele din cadrul festivalului este liberă,  manifestările  derulându-se în cadrul Programului Naţional „România 100”.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(99 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova