Mii şi zeci de mii de vizualizări, ca prin magie! Interviu cu tânărul magician ploieştean Sebastian Ştefan VIDEO


9 iunie 2017

De câteva zile mă tot chinui să rumeg o idee de articol, sau… altfel spus o serie de articole. Despre ce? Păi despre ce fac eu sau mai bine spus despre ce fac puştii cu care lucrez aproape zilnic. În cazul în care nu v-aţi prins încă, subsemnata, pe lângă ale sale competenţe şi talente în materie de scris, este şi consilier în educaţie. Mda, cam greu de crezut când stai să-mi analizezi un pic profilul, dar uite că aşa am reuşit să mă apropii de „generaţia FB”. Dacă tot v-am împuiat capul cu ei, păi să nu mă laud degeaba şi să vi-l prezint pe mirobolantul Magician: Sebastian Ştefan. Cu el m-am întâlnit zilele trecute şi am discutat despre impactul pe care l-a avut în ultima perioadă cu toate clipurile sale. Deci, Abracadabra şi puff: Interviu cu Sebastian Ştefan Magicianul care a uimit #ploiestiblackholecity.

Toma: Sincer, nici nu ştiu ce să te întreb, e prima dată când iau un inteviu, aşa, mai oficial!

Interlocutorul meu se amuză maxim.

Sebastian: Păi întreabă şi tu ceva!

T: Ce să te întreb!?

S: Pune şi tu o întrebare serioasă, gen, de ce fac ce fac!

T: Păi de ce faci ce faci?

S: Ar fi un clişeu să povestesc ceva tragic, pur şi simplu îmi place. Îmi place să văd reacţiile pe care le provoc de fiecare dată când fac câte un truc.

T: Mie îmi provoci confuzie, adică, eu ştiu că multe sunt trucuri, dar unele mă bat rău. Mă stresează că nu-mi pot da seama ce se petrece!

S: Trebuie să le ştii tu pe toate! Tot farmecul este să te întrebi cum reuşesc să fac tot ce fac.

T: Păi ştiu că ai nevoie de multă dexteritate şi practică, plus ceva cunoştinţe despre psihologie şi mintea umană.

S: Ceva cunoştinţe e puţin spus, tu ştii asta! Lăsând la o parte cât exersez trucurile, citesc şi mă documentez foarte mult în domeniu, a început să-mi placă atât de mult încât cel mai probabil voi opta pentru Facultatea de Psihologie dar mă tentează foarte tare şi Facultatea de Regie.

T: Ok, hai să nu mai vorbim de şcoală! O să zică lumea că te-am pus să răspunzi într-un anume fel, plus că şcoala, am înţeles că nu prea te pasionează.

S:Nu e vorba de asta, doar că mă plictiseşte! iar râde

T: Păi te înţeleg, tu ai ajuns oarecum să câştigi şi ceva bănuţi din pasiunea ta, iar la nivel de imagine am observat că lucrezi foarte mult, gen ultimele tale videoclipuri de pe FB au făcut mai mult de 20,000 de vizualizări. Practic eşti o mică vedetă!

S: Nu-mi mai spune aşa, ştii că nu-mi place! Astăzi, oricine cu o cameră şi ceva ambiţie poate ajunge „vedetă”.

T: Mulţumesc, eu mă chinui să ajung vedetă, doar că nu-mi iese! Ceea ce spun eu nu e prea interesant, nu e ca ceea ce faci tu!

S: Eu nu fac nimic special, doar că îmi place ceea ce fac şi îmi place să împărtăşesc ceea ce fac!

T:Apropo, de împărtăşit, am văzut comentariile de la ultimul tău clip, era un individ acolo care ţine morţiş că ţi-ai vândut sufletul. M-am amuzat copios, sunt convinsă că nu doar eu.

S:Păi, oamenii când nu mai au explicaţii în pachet, caută cele mai trăznite argumente, mai nou am fost racolat de Iluminati şi fac tot felul de chestii dubioase.

Nu pot să vă reproduc râsul contagios care ne-a invadat feţele, dar după ce ne-am liniştit un pic am dat înainte.

T: Ok, hai să lăsăm gluma la o parte, pot să te întreb ceva?

S: Ia vezi, poţi?

T: Ştiu că, în lumea magicienilor, mulţi se inspiră de la alţi magicieni mai cunoscuţi, alţii copiază chiar tot, dar asta este o altă poveste şi nu ţine de magie, poate mai repede de vrăjitorie. Pe tine, cine te inspiră?

S: Nu îmi găsesc inspiraţia doar în domeniul magiei sau doar la magicieni. Pe mine mă poate inspira absolout orice. Gen, văd o chestie şi-mi vine o idee de clip sau de truc.

T: Bine, asta este valabil pentru orice artist, dar dacă ar fi să alegi pe cineva, la cine te poţi referi?

S: Sunt foarte mulţi, dar cel mai mult îmi place de Stromae!

T: Păi, e cântăreţ, ce treabă are cu magia?

S: Păi are, este un om care inspiră prin tot ceea ce face, sau a făcut, pentru că, momentan a părăsit scena.

T: Bine, insist, mai cu acurateţe, că la tine e mai complicat: ce magician te inspiră?

S: Sunt foarte mulţi şi îi apreciz pe cei mai mulţi dintre ei, dar prefer să nu aleg pe cineva anume, magicienii te pot uimi cu un singur truc făcut impecabil. Nu e vorba de un magician în sine, e vorba de ceea ce fac ei.

T: Bine, nu mai insist. Acum dacă tot te-am prins la o discuţie, lămureşte-mă şi pe mine care este diferenţa dintre ce faci pe canalul tău de Youtube şi restul clipurilor de pe reţelele sociale?

S: De ce? Vrei să furi meserie? acum râde de mine, dar sunt obişnuită.

T:Sinceră să fiu da, probabil că nu sunt singura care vrea să îşi crească imaginea folosindu-se de tot ceea ce poate oferi tehnologia în acest moment.

S: Nu este vorba doar de tehnologie, ai nevoie şi de o viziune. De exemplu, pe canalul meu de Youtube, eu regizez tot, de la scenariu la muzică şi editare, iar pe reţelele sociale de genul FB sau Instagram, totul este spontan, nu mă chinui prea tare.

Citeşte articolul integral pe explore-education.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(78 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova