Work Shop “Femeia, între familie şi carieră”


22 mai 2017

JCI Prahova organizează pe 27 mai 2017 work-shopul cu tema “Femeia, între familie şi carieră”. Evenimentul care va începe la ora 11.00, în Sala Unirii din Palatul Culturii din Ploieşti şi va dura până la ora 15.00 , aduce în atenţia participantelor principala problemă a femeii moderne: gestionarea timpului în aşa fel încât să poată avea şi o carieră împlinită, dar şi o familie fericită.

Despre acest subiect vor vorbi trei femei de succes, dar din trei ipostaze diferite.

Mihaela Tatu a fost realizatoare şi moderatoare de emisiuni TV, la Pro TV, Acasă TV şi Antena 2, iar în prezent este trainer ANC pe dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală. Mihaela va vorbi din perspectiva femeii de carieră,  care prin caracterul ei puternic, prin ambiţia şi iubirea faţă de viaţă a depăşit multe obstacole :momentul unui divorţ, a unei boli şi a prejudecăţilor societăţii. Ea le va învăţa pe doamne cum se poate depăşi un moment greu, cum poţă să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu tine dar si cu copiii tăi căci aşa cum spune chiar ea: esti ceea ce alegi TU să fii !

Nicoleta Matei “Nico” este cântăreaţă de muzică pop şi vedetă de televiziune, dar şi solistă a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti, secţia estradă. În 2008 a reprezentat România la Eurovision la Belgrad, Serbia, unde s-a clasat pe locul 20 în finală. Nico are împreună cu soţul ei, Laurenţiu, un studio de înregistrări, ea reuşind să formeze o familie frumoasă, îmbinând cariera cu viaţa de familie.

Claudia Iordache este un psiholog de succes, dar şi un binecunoscut interpret mimico-gestual al ştirilor Digi 24. Iniţiator, organizator, dar şi formator în diverse proiecte sociale, Claudia s-a remarcat ca un profesionist al relaţiilor interumane. Din acest an, ea coordonează şi activitatea JCI Prahova, fiind proaspăt aleasă în funcţia de preşedinte a acestei prestigioase organizaţii civice. Claudia a dorit sa creeze acest eveniment special dedicat femeilor, deoarece de-a lungul activităţii sale profesionale a sprijinit cu succes multe femei care se confruntau cu blocajul generat de binecunoscuta dilemă a societăţii moderne: profesia sau familia?! Claudia este o profesionistă de succes care va vorbi din prisma femeii tinere care a reuşit să construiască o carieră, fără a renunţa la dorinţa firească de a avea şi o familie. În calitate de psiholog, ne va învăţa cât de importante sunt aspectele care ţin de respectul de sine, anumite tehnici de dezvoltare personală. Expertiza ei promite că acest eveniment va fi unul motivaţional şi memorabil pentru fiecare dintre voi.

 

Evenimentul îi are ca invitaţi pe :

Laurenţiu Dudău fondator ROBOKID  şi pe Eduard Stoica, prahoveanul care a ridicat multe săli de spectacole în picioare cu vocea sa.

In sprijinul părinţilor care se confruntă cu probleme legate de controlul asupra copiilor care îşi petrec timpul excesiv în mediul on-line ne onoreaza cu prezenţa Laurenţiu Dudău, fondatorul programului RoboKid, care citeşte şi filtrează conţinutul fiecărei pagini de Internet în parte, înainte ca aceasta să ajungă pe monitorul copilului. 

După ce a ajuns în semifinala concursului “Românii au talent în 2016, a participat la Next Star şi a cântat la Gala Eurovision România, Eduard Stoica, minunea de 10 ani, va veni să ne încânte şi pe noi cu vocea sa puternică şi deosebită.

Evenimentul va prilejui şi dialogul între cele trei femei de succes şi participante pentru a încerca împreună să găsească soluţia perfectă pentru o carieră de succes sub acelaşi acoperiş cu o viaţă de familie fericită.

Preţul biletului de participare este de 130 de lei de persoană. În această sumă, pe lângă participarea la eveniment, sunt incluse atât masa de prânz şi coffe break dar şi numeroase premii: voucher în valoare de 270 de lei oferit de Eva Salon pentru epilare definitivă, vouchere cu reducere de 25% pentru micropigmentarea sprâncenelor oferite de Ioana Pohoaţă şi obiecte hand made realizate de Raluca Enver pentru TOŢI participanţii.

Va exista şi o TOMBOLĂ din care puteţi câştiga 20 de vouchere oferite de Andreea Rădulescu - Hollywood Experience Beauty Salon (coafat/tuns , machiaj profesional,masaj, extensii gene, manichiură - Monica Burbutan) produse oferite de AVON , 3 abonamente gratuite si 20 de şedinţe (la alegere) oferite de Nirvana Fitness, sesiuni foto (individuale/familie) .

Toate fondurile rezultate în urma acestui proiect vor fi folosite în scopuri umanitare.

Biletele pot fi cumpărate de pe pagina de facebook a evenimentului, de la Restaurantul Orizont din Ploieşti sau direct la faţa locului.

 

Mai multe informaţii puteţi afla de pe pagina de facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/415610915490712/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&pnref=story


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(54 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova