Teatrul de Păpuşi ” Ciufulici”, gata pentru marea inaugurare! FOTO


31 martie 2017

Începute în toamna anului 2014, lucrările de  reabilitare şi modernizare ale clădirii situate pe Bulevardul Independentei nr. 14, imobil în care va funcţiona Teatrul de Papuşi ”Ciufulici”, au fost finalizate.

Teoretic porţile sălii de spectacole pentru copii ar fi trebuit să se deschidă la sfârşit anului 2015, însă, din cauza bugetului de austeritate pe care Ploieştiul îl avea în acea perioadă, municipalitate a decis ca lucrările să fie sistate pentru luni bune. Totuşi, ”mai bine mai târziu, decât niciodată”!

Conform viceprimarului municipiului Ploieşti, George Pană, sala de teatru va fi dată spre folosinţă până la sfârşitul lunii aprilie.

”Teatrul pentru copii - Ploieşti, bulevardul Independenţei.
Astăzi s-a încheiat montarea fotoliilor marcând astfel şi finalizarea lucrărilor.Recepţia finală o vom face astfel încât până la finele lunii aprilie să dăm în folosinţa sala.În etapa următoare vom reabilita aleea de acces şi terenul din zona clădirii.
Astfel am reuşit să aducem bucuria promisă în egală măsură actorilor şi iubitorilor de teatru mai mari sau mai mici, promisiune asumată şi realizată”, a scris viceprimarul George Pană pe pagina personală de Facebook.

 

Reamintim faptul că valoarea contractului este de 2.900.713,94 lei , fără  TVA. Pentru realizarea acestui proiesct,  Fundatia Timken a donat municipalităţii suma de 300.000 de dolari. 

Galerie FOTO:


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(118 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova