Viceprimarul Cristian Ganea:vrem să subvenţionăm acest serviciu. Primarul Dobre nu s-a gândit că poate lăsa fără apă caldă şi căldură peste 120.000 de ploieşteni. 


2 februarie 2019

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a criticat dur modul în care primarul Adrian Dobre a gestionat atât problema în ceea ce priveşte necesitatea majorării tarifului gigacaloriei, dar şi cea legată de riscul ca Veolia Energie să nu mai furnizeze agent termic, bazându-se pe anumite clauze din contractul semnat în 2004.  


”Aşa cum atrăgeam atenţia şi ieri, nu vreau să băgăm sub preş consecinţele şedinţei de consiliu local în care primarul Adrian Dobre şi-a arătat adevărata faţă şi s-a comportat ca la piaţă. Cu scandal, chiar injurii şi manifestări nedemne, majorarea tariful a trecut în cele din urmă. Dar cum a trecut este de subliniat. Primarul s-a opus din răsputeri, deşi cetăţenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare nu vor fi afectaţi, ci vor plăti acelaşi tarif cu cel actual, respectiv 186,97 de lei plus TVA. Şi asta pentru că vrem să subvenţionăm acest serviciu. Preocupat doar de jocul politic şi de a da bine în faţa şefilor de partid, Dobre nu s-a gândit că poate lăsa fără apă caldă şi căldură, peste 120.000 de ploieşteni. 
Ba mai mult, nu a luat în calcul că poate lăsa fără căldură 14 licee, 15 şcoli gimnaziale şi 24 de grădiniţe şi creşe, racordate în acest moment la sistemul centralizat. Acest primar a dovedit ieri că acţionează împotriva ploieştenilor, nu pentru binele lor. Am ţinut să fac foarte clar acest lucru pentru că sunt sigur că în campania electorală, Dobre va uita că a fost pe punctul să lase 53 de unităţi de învăţământ în frig. Se va duce cu tupeu să le ceară votul chiar părinţilor acelor copii care ar fi trebuit să îndure consecinţele iresponsabilităţii sale. Îmi doresc însă ca ploieştenii să nu uite asta!”, a scris viceprimarul Cristian Ganea pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(90 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova