Primarul Dobre vs consilierul Botez! Reacţie la acuzele că s-au făcut discuţii “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare


2 octombrie 2018

Primarul Adrian Dobre a reacţionat în urma acuzaţiilor consilierului local PSD George Botez, care a afirmat, la ultima şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, că s-au făcut discuţii “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare.

Contractul cu Veolia Energie expiră anul viitor, în aprilie, iar tensiunile sunt în toi la Ploieşti.

La ultima şedinţă a Consiliului Local, preşedintele de şedinţă, consilierul local PSD George Botez, a spus că sunt informaţii conform cărora “s-au făcut discuţii pe sub masă, s-au stabilit detalii cu un alt operator, ceea ce este ilegal”.

Primarul Adrian Dobre nu a rămas dator. Dobre a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu-l mai miră nimic din ceea ce spune Botez.

Primarul a făcut şi un anunţ privind strategia pentru termoficare. A fost comandat un studiu de oportunitate care să analizeze două variante. Externalizarea serviciului, ca până acum, sau organizarea unei societăţi împreună cu Consiliul Judeţean, care să gestioneze serviciul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(96 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova