Investiţie privată pentru copiii Ploieştiului. Un nou loc de joacă a fost amenajat în Parcul Mihai Viteazul FOTO


2 octombrie 2018

Un nou loc de joacă se deschide săptămâna aceasta pentru copiii Ploieştiului, în parcul Mihai Viteazul, langă statuia marelui domnitor, situat pe bulevardul Republicii.

Super-colorat, dotat cu tobogane, leagăne, căsuţe  şi alte surprize, locul de joacă este o dovadă că autoritaţile şi firmele private pot colabora benefic dacă găsesc calea corectă de comunicare.Locul de joacă a costat aproximativ 30000 de euro, a fost achitat integral de o firmă privată, şi a fost predat spre administrare Primăriei Ploieşti.

Viceprimarul Cristian Ganea consideră că” noul mod de abordare a relaţiilor cu mediul privat poate duce la multe asemenea investiţii private puse la dispoziţia comunitaţii.Apoi, când faci lucruri plăcute pentru copii, satisfacţia este şi mai mare pentru oricine se implică în acţiuni care să le facă mai frumoasă copilăria”.

Locul de joacă, realizat dupa ultimele standarde de protecţie a siguranţei copiilor şi cu materiale naturale în mare parte, va fi supravegheat şi întreţinut de Primăria Ploieşti. Oaza de relaxare si joacă, pentru cei care reprezintă viitorul Ploieştiului, va fi deschisă zilnic de dimineaţa până seara.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(245 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova