Cum arată şi când vor ajunge la Ploieşti autobuzele BMC Euro Diamond. Primarul Dobre a semnat contractul FOTO&VIDEO


8 august 2018

Primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, şi reprezentanţii SC BMC TRUCK & BUS SRL  au semnat miercuri contractul subsecvent privind achiziţia unui număr de 10 autobuze diesel Euro VI.

Acestea sunt aşteptate să ajungă în termen de 125 de zile, conform contractului. Primarul Dobre a precizat însă că se fac eforturi ca maşinile să ajungă mai repede.

Cele 10 autobuze Euro Bus Diamond produse în România fac parte dintr-un contract cadru amplu, care se întinde pe durata a doi ani. În acest timp, Primăria Ploieşti achiziţionează 50 de autobuze noi, urmând să fie livrate, trimestrial, între 5 şi 15.

Euro Bus Diamond este un autobuz cu podea joasă, suspensii reglabile care permit coborârea pragului în staţii. Autovehiculul are o capacitate de acomodare a 110 călători, dintre care 28 sunt pe scaune. Dintre dotări nu lipsesc sistemul monitorizare prin GPS, camera de supraveghere, aer condiţionat şi rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi.
Autobuzul Euro Bus Diamond este echipat cu motor Mercedes Benz EURO VI de ultima generaţie. Motoarele diesel Euro VI dezvoltă aproape 300 CP.
Concepţia autobuzului este românească cu excepţia motorului, cutiei de viteze şi cablaje.
Un alt avantaj al acestui autobuz este consumul mic, ceea va ajuta societatea Transport Călători Express să reducă din cheltuieli. Practic, vorbim de un consum cu 10 litri mai puţin decât un autobuz nou, cu aceeaşi capacitate şi cu aproximativ 20 litri mai puţin decât cele folosite în prezent de TCE.

Preţul unui autobuz este 765.646,50 lei fără TVA, valoarea totală pentru cele 50 de autobuze este de 38.282.325 lei fără TVA.

Reprezentanţii companiei au adus şi un autobuz de prezentare identic cu cele care vor ajunge în parcul auto al TCE Ploieşti, societatea de transport în comun din oraş.

Vezi în materialele video de mai jos declaraţiile primarului Adrian Dobre şi ale Silviei Colacea, director executiv SC BMC TRUCK & BUS SRL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(216 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova