SC DELTA ACM’ 93 SA, societatea care deţine monopol pe repararea şi întreţinerea străzilor din Ploieşti, amendată pe banda rulantă de autorităţi


10 iulie 2018

Societatea care deţine monopol pe repararea şi întreţinerea străzilor din Ploieşti a fost amendată pe banda rulantă de autorităţi! SC DELTA ACM’ 93 SA, societatea care are în administrare drumurile din Ploieşti şi care este responsabilă cu repararea şi întreţinerea acestora, a primit peste 50 de sancţiuni pentru că nu a respectat cerinţele cu privire la semnalizare, la modul în care sunt executate lucrările şi la modul în care sunt protejate maşinile şi persoanele care se află în zonele unde se efectuează lucrări.

Conform primarului Adrian Dobre, amenzile au fost date în urma solicitărilor pe care le-a făcut către Poliţia Locală Ploieşti şi către Poliţia Naţională.

”În ceea ce priveşte modul în care se realizează reparaţia drumurilor, am constatat numeroase nereguli de către operatorul economic care are în administrare drumurile, drept pentru care am solicitat prezenţa factorilor care verifică modul în care sunt respectate cerinţele cu privire la semnalizare, la modul în care sunt executate lucrările şi la modul în care sunt protejate maşinile şi persoanele care se află în zonele unde se efectuează lucrări. În urma solicitării făcute către Poliţia Locală şi Poliţia Naţională, aceştia au intervenit. Spre exemplu, de la începutul anului şi până în luna mai, Poliţia Locala a aplicat 42 de sancţiuni, iar Poliţia Naţională un număr de 12 sancţiuni” , a declarat primarul Adrian Dobre.

Conform edilului, cele 42 de sancţiuni aplicate de către reprezentanţii Poliţiei Locale Ploieşti au fost acordate pentru nesemnalizarea corespunzătoare, pentru nerefacerea anumitor porţiuni de drum în termenul în care trebuia, fiind vorba de lucruri care ţin de disciplina în construcţii şi de semnalizare, valoare amenzilor fiind de 75.500 lei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(106 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova