Râul Dâmbu a fost igienizat! Viceprimarul Ganea:Ploieştenii au dreptul să trăiască într-un oraş curat


6 iulie 2018

Viceprimarul Cristian Ganea a luat atitudine după ce joi, în urma unei vizite de lucru, a observat că zona pârâului Dâmbu s-a transformat într-o adevărată rampă de gunoi.

De vină sunt ploieştenii care în loc să folosească tomberonul, depozitează toată mizeria direct pe domeniul public. Totodată, nu doar lipsa de civilizaţie este cauza apariţiilor munţilor de gunoaie din zonă, ci şi faptul că mulţi dintre ploieştenii care locuiesc în apropiere, nu au contracte de salubritate cu Rosal. Drept urmare, pentru că lucrurile trebui să se schimbe, viceprimarul Cristian Ganea i-a chemat de urgenţă pe reprezentanţii RASP, Rosal, pe cei ai Poliţiei Locale Ploieşti pentru a curăţa zona, dar şi pentru a monitoriza şi amenda pe cei certaţi cu bunul simţ. 

Edilul a verificat vineri cum s-a desfăşurat acţiunea de igienizare a albiei râului Dâmbu.

„Continuăm lupta pentru curăţenia Ploieştiului! Mi-am propus ca râul Dâmbu să redevină un loc curat, şi nu o groapă de gunoi improvizată a acestui oraş. Împreună cu reprezentanţii RASP am verificat modul în care se desfăşoară igienizarea albiei râului. Ploieştenii au dreptul să trăiască într-un oraş curat!”, a scris pe Facebook Cristian Ganea.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(134 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova