Lucrări de reabiltare la unităţile de învăţământ din Ploieşti! Investiţii de peste 2,1 milioane lei în


6 iulie 2018

Lucrări de investiţii de peste 2,1 milioane lei în unităţile de învăţământ din Ploieşti! Primăria Municipiului Ploieşti  a finalizat procedura de achiziţie publică pentru încheierea contractelor subsecvente de lucrări de reparaţii curente la unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din  municipiu.

Astfel, contractele respective sunt împărţite pe trei loturi, după cum urmează:

Lot 1 – colegii şi licee, Lot 2 – şcoli, Lot 3 – grădiniţe şi creşe. În acest context facem precizarea că, Municipiul Ploieşti a încheiat următoarele contracte subsecvente de lucrări de reparaţii curente:

  • Pentru Lot 1 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 800.000 lei, fără T.V.A.;
  • Pentru Lot 2 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 720.000 lei, fără T.V.A.;
  • Pentru Lot 3 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 624.610 lei, fără T.V.A.;

Lucrările de reparaţii curente propuse spre a fi executate, anul acesta, la unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi antepreşcolar din municipiul Ploieşti, au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 121/25.04.2018, în funcţie de alocaţia bugetară. Acestea vor fi executate etapizat, în funcţie de eliberarea amplasamentului.

Drept urmare, valoare totală  lucrărilor de investiţii în unităţile de învăţământ din Ploieşti este de peste 2,1 milioane lei.

În prezent, au fost emise ordine de începere pentru execuţia lucrărilor prioritare, care se vor executa la unităţile de învăţământ antepreşcolar, preşcolar şi gimnazial şi care vor viza următoarele tipuri de lucrări: igienizări (îndepărtare lambriu – conform cerinţei ISU), montare tâmplărie PVC, hidroizolaţii, reparaţii instalaţii sanitare, canalizare, pluviale, electrice, etc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(69 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova