Lucrări de reabiltare la unitățile de învățământ din Ploiești! Investiții de peste 2,1 milioane lei în

Lucrări de investiții de peste 2,1 milioane lei în unitățile de învățământ din Ploiești! Primăria Municipiului Ploiești  a finalizat procedura de achiziție publică pentru încheierea contractelor subsecvente de lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar de stat din  municipiu.

Astfel, contractele respective sunt împărțite pe trei loturi, după cum urmează:

Lot 1 – colegii și licee, Lot 2 – școli, Lot 3 – grădinițe și creșe. În acest context facem precizarea că, Municipiul Ploiești a încheiat următoarele contracte subsecvente de lucrări de reparații curente:

  • Pentru Lot 1 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 800.000 lei, fără T.V.A.;
  • Pentru Lot 2 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 720.000 lei, fără T.V.A.;
  • Pentru Lot 3 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 624.610 lei, fără T.V.A.;

Lucrările de reparații curente propuse spre a fi executate, anul acesta, la unitățile de învățământ preuniversitar de stat și antepreșcolar din municipiul Ploiești, au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 121/25.04.2018, în funcție de alocația bugetară. Acestea vor fi executate etapizat, în funcție de eliberarea amplasamentului.

Drept urmare, valoare totală  lucrărilor de investiții în unitățile de învățământ din Ploiești este de peste 2,1 milioane lei.

În prezent, au fost emise ordine de începere pentru execuția lucrărilor prioritare, care se vor executa la unitățile de învățământ antepreșcolar, preșcolar și gimnazial și care vor viza următoarele tipuri de lucrări: igienizări (îndepărtare lambriu – conform cerinței ISU), montare tâmplărie PVC, hidroizolații, reparații instalații sanitare, canalizare, pluviale, electrice, etc.