Noi investiţii în Spitalul Judeţean Ploieşti de 3,1 milioane lei


29 iunie 2018

Spitalul Judeţean Ploieşti se află în ultima perioadă într-un amplu proces de modernizare. Practic,  unitatea spitalicească a reprezentat unul dintre principalele proiecte de investiţii ale conducerii Consiliului Judeţean Prahova.

Drept urmare, în şedinţa de vineri, legislativul judeţean a aprobat  o rectificare bugetară, prin care a alocat 3,1 milioane de lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, sumă pe care conducerea unităţii medicale să o utilizeze pentru modernizarea reţelei electrice şi pentru implementarea unui nou sistem de control al accesului şi monitorizare video.

Realizată prin anii '70, reţeaua electric va fi modernizată deoarece, susţine conducerea spitalului,  nu mai face faţă cerinţelor actuale, mai ales că  au avut şi vor avea loc investiţii în aparatură.

Pentru această investiţie, Consiliul Judeţean Prahova a alocat un buget de circa 2,5 milioane de lei,sumă în care sunt incluse şi mai multe grupuri electrogene, dar şi un sistem de detecţie a incendiilor.

Cealaltă parte din bani va merge pentru instalarea unui sistem de securitate în clădirea principală, din strada Găgeni, sistem care să includă turnicheţi la intrare, cartele magnetice pentru deschiderea uşilor şi camere de supraveghere video.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(95 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova