Viceprimarul Ganea: Peste 60 de locuri de joacă din Ploiești vor fi modernizate VIDEO

Viceprimarul Ganea: Peste 60 de locuri de joacă din Ploiești vor fi modernizate VIDEO

Primăria Ploiești a demarat o campanie prin care își dorește ca peste 60 de locuri de joacă din Ploiești vor fi modernizate! Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cristian Mihai Ganea. Concret, edilul a precizat că  pe lângă cele 40 de locuri de joacă unde municipalitatea derulează în prezent lucrări de reabilitare, prin intermediul SGU Ploiești, executivul ploieștean a mai pregătit un proiect în ceea ce privește modernizarea altor 26 de locuri de joacă.

 Pe listă apar locurile de joacă pe care autorităţile le dezafectaseră, cel puţin în acte, încă de la finalul anului 2017, iar noul proiect, estimat la 9,1 milioane de lei, propune refacerea lor de la zero.

În viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești, care se va desfășura miercuri, aleșii locali  vor dezbate un proiect de Hotărâre care vizează modernizarea a 26 de locuri de joacă din municipiu  pe care autorităţile le dezafectaseră, cel puţin în acte, încă de la finalul anului 2017. Astfel, prin acest proiect, municipalitate va  investi circa 9,1 milioane de lei pentru refacerea lor de la zero.

Noutatea, anunţă viceprimarul Cristian Mihai Ganea, va consta în amenajarea unor zone cu umbră pentru adulţii care vor veni alături de cei mici în aceste zone, dar și montarea de cișmele.

Autorităţile locale anunţă acum că doresc să modernizeze toate aceste locuri de joacă, urmând ca proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a studiilor de fezabilitate, ultimul pas înainte de lansarea licitaţiei, să intre miercuri în dezbaterea forului legislativ al municipiului.

 

Viceprimarul a mai amintit că, pe lângă modernizarea celor 26 de locuri de joacă, municipalitatea derulează în prezent lucrări, prin intermediul SGU, pentru reabilitarea altor 40 de obiective similare.

Vezi în materialul video de mai jos declarația viceprimarului Cristian Mihai Ganea pe această temă.