Viceprimarul George Pană, reacţie la acuzaţiile că angajaţii Hale şi Pieţe şi comercianţii sunt forţaţi să meargă la mitingul PSD! Liderul APCOM intervine în scandal


6 iunie 2018

Viceprimarul municipiului Ploieşti, George Pană, a reacţionat după ce a fost acuzat într-o emisiune difuzată pe Realitatea Tv că a amenintat cu evacuarea comercianţii care vând pe platoul Halelor Centrale dacă nu merg la mitingul organizat de Dragnea.  

Edilul a declarat că ”este cea mai mare minciună care ar fi putut fi promovată în acest context şi că lupta dusă împotriva construirii noii pieţe centrale agroalimentare naşte prin blocarea proiectului se regăseşte şi în astfel de minciuni”.

 

”Înţeleg că sunt acuzat ptr faptul că "am ameninţat cu evacuarea comercianţii care vând pe platoul Halelor Centrale" dacă aceştia nu vor participa la mitingul din data de 09 iunie.
Pot spune că este cea mai mare minciună care ar fi putut fi promovată în acest context.
Dincolo de faptul că nu am absolut nici o atribuţie în gestionarea contractelor comercianţilor trebuie spus că nu am absolut nici un fel de relaţie de prietenie sau profesională cu vreunul din ei.
Pot însă să mă gândesc la faptul că lupta mea dusă în vedere construirii noii pieţe centrale agroalimentare naşte se pare unele pasiuni din partea adversarilor realizării acestei nevoi absolute pentru Ploieşti şi ploieşteni, pasiuni care dincolo de dorinţa de a bloca un astfel de proiect se regăsesc inclusiv în astfel de minciuni.
O astfel de "presiune" nu există iar cei care mă cunosc ştiu cu siguranţă că acest mod de manifestare nu mă caracterizează”, a scris viceprimarul George Pană pe pagina personală de Facebook.

 

În apărarea edilului a sărit şi Romeo Nan, preşedintele APCOM (n.r. Asociaţia pentru Protecţia Comercianţilor). Acesta a precizat că ”ştirea este falsă în totalitate”.

”Fac acest comentariu asumându-mi identitatea şi vă asigur în cunoştinţă de cauză. După ce am văzut ştirea am mers printre oamenii pe care chiar îi cunosc. Ştire falsă în totalitate. Nu numai că viceprimarul George Pană nu a făcut vreo presiune în acest sens (cine îl cunoaşte ştie că nu ar face asta) dar nimeni din conducerea Hale si Pieţe nu a făcut aşa ceva. Aş fi fost printre primii care afla şi aş fi fost extrem de critic cu aşa ceva!” a comentat Romeo Nan la postarea viceprimarului George Pană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(269 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova