Cad buc─â┼úi din ÔÇŁPodul de LemnÔÇŁ din Ploie┼čti! Viceprimarul Ganea anun┼ú─â m─âsuri urgente VIDEO


6 iunie 2018

Pasajul suprateran din zona de Sud a Ploie┼čtiului  intitulat ”Podul de lemn”  a devenit un adev─ârat pericol pentru circula┼úia feroviar─â.  Anun┼úul a fost f─âcut mar┼úi de viceprimarul Mihai Cristian Ganea.

Pasajul suprateran din zona de Sud a Ploie┼čtiului  intitulat ”Podul de lemn”  a devenit un adev─ârat pericol pentru circula┼úia feroviar─â.  Anun┼úul a fost f─âcut mar┼úi de viceprimarul Mihai Cristian Ganea, dup─â ce la Prim─âria Ploie┼čti a ajuns o adres─â trimis─â de CFR România în care municipalitatea era în┼čtiin┼úat─â de faptul c─â au picat buc─â┼úi de beton peste calea ferat─â.

Dup─â o prim─â încercare e┼čuat─â, autorit─â┼úile locale anun┼úau la începutul acestui an c─â vor lansa o nou─â licita┼úie, pentru proiectare ┼či execu┼úie pentru un nou pod, cu o alocare bugetar─â estimat─â la aproximativ 28 de milioane de lei.

Numai c─â lucrurile s-au agravat între timp, iar pasajul peste calea ferat─â a devenit un adev─ârat pericol atât pentru pietonii care îl traverseaz─â în mod ilegal, cât ┼či pentru circula┼úia feroviar─â. În aceste condi┼úii, viceprimarul Ploie┼čtiului Cristian Ganea a luat în calcul ca, dup─â o vizit─â pe teren la ”Podul de Lemn”, s─â demareze de urgen┼ú─â procedurile necesare pentru ca în cel mai scurt timp s─â fie demarat─â licita┼úia pentru demolarea pasajului suprateran, urmând ca ulterior s─â se discute despre o eventual─â reconstruire.

V─â reamintim faptul c─â Podul de Lemn a fost închis în 2012 dup─â ce devenit pericol public, din el desprinzându-se ca ┼či acum buc─â┼úi de beton.

Vezi în materialele video de mai jos declara┼úia viceprimarului Mihai Cristian Ganea pe aceast─â tem─â:


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(149 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 22 octombrie 2018
Statistii deprahova