Cad bucăţi din ”Podul de Lemn” din Ploieşti! Viceprimarul Ganea anunţă măsuri urgente VIDEO


6 iunie 2018

Pasajul suprateran din zona de Sud a Ploieştiului  intitulat ”Podul de lemn”  a devenit un adevărat pericol pentru circulaţia feroviară.  Anunţul a fost făcut marţi de viceprimarul Mihai Cristian Ganea.

Pasajul suprateran din zona de Sud a Ploieştiului  intitulat ”Podul de lemn”  a devenit un adevărat pericol pentru circulaţia feroviară.  Anunţul a fost făcut marţi de viceprimarul Mihai Cristian Ganea, după ce la Primăria Ploieşti a ajuns o adresă trimisă de CFR România în care municipalitatea era înştiinţată de faptul că au picat bucăţi de beton peste calea ferată.

După o primă încercare eşuată, autorităţile locale anunţau la începutul acestui an că vor lansa o nouă licitaţie, pentru proiectare şi execuţie pentru un nou pod, cu o alocare bugetară estimată la aproximativ 28 de milioane de lei.

Numai că lucrurile s-au agravat între timp, iar pasajul peste calea ferată a devenit un adevărat pericol atât pentru pietonii care îl traversează în mod ilegal, cât şi pentru circulaţia feroviară. În aceste condiţii, viceprimarul Ploieştiului Cristian Ganea a luat în calcul ca, după o vizită pe teren la ”Podul de Lemn”, să demareze de urgenţă procedurile necesare pentru ca în cel mai scurt timp să fie demarată licitaţia pentru demolarea pasajului suprateran, urmând ca ulterior să se discute despre o eventuală reconstruire.

Vă reamintim faptul că Podul de Lemn a fost închis în 2012 după ce devenit pericol public, din el desprinzându-se ca şi acum bucăţi de beton.

Vezi în materialele video de mai jos declaraţia viceprimarului Mihai Cristian Ganea pe această temă:


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(163 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova