Viceprimarul Pană cere sprijinul Guvernului pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploieşti | VIDEO


31 mai 2018

Conducera Primăriei Ploieşti a făcut noi paşi pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploieşti! Drept urmare, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Ploieşti, care va avea loc luni, se va dezbate un proiect de HCL prin care se doreşte să se ceară sprijinul Guvernului României în ceea ce priveşte emiterea unei Hotărâri pentru ca  Piaţa Centrală să fie declarată ca fiind de utilitate publică. 

Iniţiativa aparţine viceprimarului George Pană, acesta considerând că ar fi cea mai rapidă soluţie pentru a debloca situaţia juridică a Platoului Halelor Centrale astfel încât lucrările să înceapă în cel mai scurt timp.

Vă reamintim faptul că în acest moment proiectul de reconstrucţie a Platoului Halelor Centrale este blocat din cauza unui comerciant care are în concesiune o bucată de teren din interiorul pieţei şi care nu vrea să se mute.

Reconstrucţia Platoului Halelor Centrale este necesară după ce Inspectoratul De Stat în Construcţii a încadrat Piaţa Centrală în clasa de rism seismic I.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(103 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova