S-a decis! Ce se întâmplă cu gratuitatea pe mijloacele de transport în comun la Ploieşti VIDEO


30 mai 2018

După o lungă perioadă de dezbateri aprinse, consilierii locali ploieşteni au validat proiectul privind bugetul societăţii Transport Călători Express S.A. 

Introdus pe ultima sută de metri în şedinţa ordinară  a Consiliului Local, proiectul a fost votat, însă şi de această  fără ca amendamentul propus de liberali la votarea rectificări de buget, respectiv alocarea din fondul de rezervă a 7 milioane de lei pentru capitolul Transporturi nu a fost aprobat.

Drept urmare, în forma votată astăzi nu au fost prinşi şi banii pentru subvenţiile la transport, urmând ca acestea să fie votate în fiecare lună. Consilierii PSD au făcut în timpul şedinţei precizarea că lunar TCE va primi banii pentru subvenţiile oferite pentru pensionari şi elevi.

 

Reamintim că la ultima şedinţă a consiliului la care s-a discutat bugetul TCE, PSD şi ALDE s-au opus proiectului, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care doi angajaţi TCE vorbesc despre furturile din societate.

Dacă TCE nu ar fi primit banii de la primăria, de la 1 iulie nu ar mai fi existat gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru elevi şi pensionari, a anunţat atunci conducerea societăţii.

Legat de decizia Consiliului Local Ploieşti, directorul societăţii de transport public, Alexandri Nicolae, a spus că salariaţii continuă să fie nemulţumiţi şi să ameninţe cu proteste întrucât

în prezent nu există un contract colectiv de muncă semnat.

 Iată ce declară directorul TCE, Alexandri Nicolae:

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(298 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova