Dezbateri aprinse în CL Ploieşti ! Primăria a vrut să achiziţioneze serviciile unei case de avocatură VIDEO


30 mai 2018

Proiectul HCL privind achiziţionarea  serviciilor unei case de avocatură care să reprezinte Primăria Ploieşti în instanţă a creat tensiuni în rândul consilierilor locali ploieşteni .

Aleşii locali PNL au susţinut vehement că este nevoie ca Primăria Ploieşti să fie reprezentantă în instanţă de către o casă de avocatura pe motiv că suma pentru care  municipalitatea se judecă cu SC Strabag SRL, societate care a efectuat lucrările la pasajul de suprateram de la Gara de Vest,  este mult prea mare şi că executivul ploieştean nu îşi permite riscul să se prezinte cu juriştii din cadrul Direcţiei Juridice a executivului ploieştean.

De cealaltă parte, consilierii local PSD, prin vocea lui Sorin George Botez, au susţinut că nu este necesar acest lucru, că juriştii primăriei au câştigat procese importante şi că salariul este suficent de motivant astfel încât rezultatele să fie unele pe măsură.

Primăria Ploieşti are 10 procese cu ”Sindicatul Liber şi Independent Primăria Ploieşti”, opt procese pentru drepturi băneşti şi două procese cu SC Strabag SRL pentru penalităţi de întârziere şi pretenţii-costuri suplimentare în valoare de aproximativ 16 milioane lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(144 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 20 iunie 2018
Statistii deprahova