Mesajul unui ploie┼čtean c─âtre primarul Dobre dup─â ce copilul lui a fost mu┼čcat de c─âpu┼č─â: C├ót s─â mai accept─âm ca ai no┼čtri copii s─â fie mu┼čca┼úi de c─âpu┼če?


23 mai 2018

În lipsa dezinsec┼úiei în municipiul Ploie┼čti, ploie┼čtenii continu─â s─â fie victime ale mu┼čc─âturilor de ┼úân┼úari sau c─âpu┼če! ┼×i asta în condi┼úiile în care, la solicitarea primarului Adrian Dobre, membrii Consiliului Local  l-au mandatat în urm─â cu o s─âpt─âmân─â pe edilul ┼čef al ora┼čului s─â semneze în regim de urgen┼ú─â un contract pentru serviciile de deratizare, dezinsec┼úie ┼či dezinfec┼úie, lucru care nu s-a concretizat nici în prezent.

Un ploie┼čtean ne-a trimis trimis pe adresa redac┼úiei fotografii cu bra┼úul copilului s─âu pe care se afl─â o c─âpu┼č─â ┼či pe care se v─âd urme ┼či de la în┼úep─âturile altor insecte.

 

“Domnule primar, cât s─â mai accept─âm ca ai no┼čtri copii s─â fie mu┼čca┼úi de c─âpu┼če? Cât s─â mai alerg─âm prin spitale cu ei? Locuiesc în zona Teleajen ┼či pentru noi nu a┼úi f─âcut nimic. Ne m─ânânc─â în fiecare an ┼úân┼úarii ┼či c─âpu┼čele, avem probleme cu canalizarea, drumurile sunt distruse. Noi chiar nu cont─âm pentru dumneavoastr─â?”, a fost mesajul transmis de ploie┼čtean pe adresa redac┼úiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(565 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 20 august 2018
Statistii deprahova