Mesajul unui ploieştean către primarul Dobre după ce copilul lui a fost muşcat de căpuşă: Cât să mai acceptăm ca ai noştri copii să fie muşcaţi de căpuşe?


23 mai 2018

În lipsa dezinsecţiei în municipiul Ploieşti, ploieştenii continuă să fie victime ale muşcăturilor de ţânţari sau căpuşe! Şi asta în condiţiile în care, la solicitarea primarului Adrian Dobre, membrii Consiliului Local  l-au mandatat în urmă cu o săptămână pe edilul şef al oraşului să semneze în regim de urgenţă un contract pentru serviciile de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, lucru care nu s-a concretizat nici în prezent.

Un ploieştean ne-a trimis trimis pe adresa redacţiei fotografii cu braţul copilului său pe care se află o căpuşă şi pe care se văd urme şi de la înţepăturile altor insecte.

 

“Domnule primar, cât să mai acceptăm ca ai noştri copii să fie muşcaţi de căpuşe? Cât să mai alergăm prin spitale cu ei? Locuiesc în zona Teleajen şi pentru noi nu aţi făcut nimic. Ne mănâncă în fiecare an ţânţarii şi căpuşele, avem probleme cu canalizarea, drumurile sunt distruse. Noi chiar nu contăm pentru dumneavoastră?”, a fost mesajul transmis de ploieştean pe adresa redacţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(586 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova