Investiţii de 16 milioane lei la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Ploieşti. Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova: Modernizăm absolut totul


21 mai 2018

Consiliul Judeţean Prahova a demarat un proiect de investiţii de  18 milioane lei în vederea creşterii calităţii actului medical din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Conform preşedintelui Bogdan Toadere, administraţia publică judeţeană va suporta aproximativ 11 milioane lei, restul de 7 milioane lei vor fi accesaţi printr-un program demarat de Ministerul Sănătăţii cu finanţare de la Uniunea Europeană.
 

 Toader a mai susţinut  că proiectul prevede modernizarea, extinderea, reabilitarea şi dotarea cu aparatură de ultimă generaţie a UPU Ploieşti.

”Modernizăm absolute totul acolo şi adaptăm acea clădire la condiţiile necesare unei unităţi primiri urgenţe, la nivelul judeţului Prahova, anul 2018.Se va modifica şi partea de triaj, pentru că acolo avem o mare problem, cu timpul de aşteptare. Va exista şi o dotare cu aparatură de ultimă generaţie”, a susţinut Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Vezi în materialul video de mai jos declaraţia integrală a liderului CJ pe această temă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(64 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova