S-a decis! Ce se întâmplă cu serviciul de dezinsecţie şi deratizare din Ploieşti


16 mai 2018

Scandalul privind declararea  stării de urgenţă la Ploieşti, generată de lipsa serviciilor de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie în oraş, s-a dovedit a fi doar un simplu circ politic.

Cel puţin aşa par lucrurile la prima vedere după ce aleşii ploieştenilor s-au pus la aceeaşi masă şi au găsit o soluţie prin care să fie rezolvată această problemă stringentă.

Concret, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Ploieşti de miercuri a fost introdus pe ultima sută de metri un proiect care a vizat împuternicirea primarului Adrian Dobre pentru a face toate demersurile necesare să semneze în regim de urgenţă contractul pentru delegarea acestui serviciu.

După o pauză în care legislativul ploieştean s-a consultat şi a studiat documentaţia care a stat la baza proiectului HCL, aleşii locali au validat actul legislativ, dar nu înainte de a aduce mai multe amendamente prin care primarul Adrian Dobre să aibă toată puterea pentru a duce la bun sfârşit procedurile necesare pentru semnarea contractului în regim de urgenţă.

Proiectul de hotărâre, în forma modificată, a fost aprobat cu majoritate de voturi. Astfel, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a fost împuternicit să stabilească procedura de atribuire, termenul de delegare, valoarea estimată a procedurii, dar şi caietul de sarcini şi modelul de contract necesare pentru demararea procedurilor pentru delegarea serviciului.

Totodată, s-a stabilit ca perioada contractuală să fie de două luni, cu drept de prelungire, însă în momentul în care se va finaliza licitaţia, contractul să înceteze de drept.
Autorităţile speră ca în maxim 20 de zile în Ploieşti să aibă loc primele acţiuni de dezinsecţie şi deratizare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(169 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 24 septembrie 2018
Statistii deprahova