Scandal în administraţia publică ploieşteană pe tema salariilor de la SGU Ploieşti şi a capitalului social de la Hale şi Pieţe SA


14 mai 2018

Consilierii locali  PSD  şi  ALDE Ploieşti au emis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

 

Consilierii locali  PSD  şi  ALDE Ploieşti au constatat că primarul Adrian Dobre continuă să fie impasibil în faţa problemelor ploieştenilor. Ba mai mult, edilul liberal refuză să fie atent şi cu problemele angajaţilor administraţiei locale.

Ultima “ispravă” a primarului Dobre o reprezintă refuzul de a semna alocarea sumei necesare pentru plata salariilor angajaţilor SGU Ploieşti. Astfel, salariaţii instituţiei nu vor primi în conturi banii, conform muncii prestate, aducând astfel disperarea în familiile angajaţilor care se văd în imposibilitatea de a plăti facturi sau rate.

O altă problemă nerezolvată în Ploieşti o reprezintă terasele de vară. În această clipă, din cauza neaprobării Regulamentului pentru terase de către consilierii PNL, terasele deschise funcţionează ilegal, fără a avea avize sau alte aprobări.

Putem adăuga  şi refuzul nejustificat  al primarul Adrian Dobre de a vira aportul la capitalul social către S.C.HALE ŞI PIEŢE nesocotind o hotărâre a Consiliului Local Ploieşti, punând astfel în pericol şi desfăşurarea activităţii acestei societăţi din portofoliul municipalităţii.


După doi ani în fruntea Primăriei Ploieşti, Adrian Dobre nu a înţeles că este primarul tuturor ploieştenilor şi că activitatea sa trebuie să se îndrepte spre rezolvarea problemelor oraşului, nu spre generarea altor situaţii de criză.

Consilierii PSD-ALDE Ploieşti  solicită  pe această cale rezolvarea urgentă a acestor probleme sau în caz contrar solicită PNL să îi retragă sprijinul politic primarului Adrian Dobre.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(412 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova