Spitalul CF ar putea intra în patrimoniul Primăriei Ploieşti. Primarul Adrian Dobre, despre transformarea lui în Spitalul Municipal Ploieşti: Trebuie să facem o analiză


14 mai 2018

După un lung scandal legat de locaţia în care să fie construit  Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti, principalul proiect al primarului Adrian Dobre din campania electorală, şi după o perioadă în care nu s-a întâmplat nimic,  edilul şef al oraşului vine cu o nouă variantă.


Astfel, Dobre a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că  Ministerul Transporturilor a remis o adresă, săptămâna trecută, către Primăria Ploieşti, prin care îşi exprimă intenţia de a transmite în patrimoniul autorităţii locale Spitalul CF.


„Am primit o solicitare din partea Ministerului Transporturilor prin care ni s-a cerut un acord de principiu pentru preluarea Spitalului CF aflat în municipiul Ploieşti. Astăzi (luni, 14 mai) am transmis răspunsul către Ministerul Transporturilor, în sensul că, în principiu suntem de acord. Bineînţeles urmează apoi o întreagă procedură să vedem toate detaliile legate de un astfel de transfer”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, precizând că, momentan, este vorba despre un acord de principiu, în urma unei analize Consiliul Local urmând să decidă cu privire la această preluare.


Intenţia Ministerului  Transporturilor vine într-un context în care Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti era deja trecut la capitolul ”promisiuni electorale”, iar un astfel de transfer ar fi un adevărat capital de imagine pentru primarul Adrian Dobre. 


În concluzie,  fără nici cel mai mic efort, edilul şef al oraşului ar putea ca la viitoarele alegeri să se prezinte în faţa alegătorilor, în contextul în care va mai candida, şi să spună că spitalul promis în campania electorală  este  actualul Spital CF. Desigur, doar dacă acest transfer va avea loc.

Vezi mai jos declaraţia integrală a primarului Adrian Dobre:


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(138 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova