Silviu Crângaşu: Bannerele cu Veolia sunt amplasate ilegal pe stadionul Ilie Oană


4 mai 2018

Bannerele publicitare ale companiei Veolia, care au fost vandalizate pe stadionul Ilie Oană, erau amplasate ilegal! Directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Silviu Crângaşu, a fost vineri contactat de către viceprimarul Cristian Ganea, în prezenţa jurnaliştilor, şi a declarat că bannerele erau amplasate ilegal şi, în plus, au fost refăcute şi puse din nou pe stadion, deşi nici la ora aceasta nu există un contract în acest sens.

“Conform contractului, pe perioada aceea bannerele erau amplasate ilegal. Urmează ca în contractul de închiriere să fie prinse şi perioadele în care pot fi puse fizic acele reclame.Acum sunt în continuare pe stadion bannerele refăcute cu Veolia, Cristi Vlad este invitat la sediul CSM pentru a reglementa această situaţia, întrucât se poate crea un conflict, ţinând cont de faptul că fosta conducere a clubului a iniţiat licitaţie pentru achiziţia spaţiilor destinate publicităţii din incinta stadionul”, i-a spus Silviu Crângaşu lui Cristi Ganea în prezenţa jurnaliştilor.

Viceprimarul Ploieştiului i-a sugerat directorului CSM Ploieşti că ar fi necesar ca până se va reglementa situaţia, Veolia să fie obligată să îşi dea jos  bannerele.

Silviu Crângaşu a mai spus că aşteaptă şi rezultatul anchetei Poliţiei şi că firma de care asigură paza stadionului Ilie Oană a fost amendată cu suma de 1000 lei.

Reamintim că în noaptea de 18 spre 19 aprilie, bannerele Veolia din interiorul stadionului Ilie Oană au fost vandalizate. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(275 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova