Noi discuții pe tema contractului cu Veolia Energie. Reacția președintelui Toader și a primarului Dobre VIDEO

Reprezentanții Primăriei Ploiești și cei ai Consiliului Județean Prahova s-au întâlnit joi după-amiază pentru a discuta pe tema contractului cu Veolia Energie! La întrunirea care a avut loc în biroul președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader, au luat parte primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, Laurențiu Dițu, secretarul primăriei, city managerul Teodora Marin, dar și consilierul personal al primarului Dobre, Eugen Prună.

După finalizarea ședinței de lucru, președintele Bogdan Toader a declarat că s-a discutat pe marginea contractului de termoficare și a clauzelor care nu au mai fost modificate din anul 2004. Totodată, Toader spune că s-au analizat investițiile făcute de Veolia și că s-a constatat că ar trebui modificate câteva puncte din contract. Toader spune că urmează să mai aibă loc o întâlnire cu primăria, apoi concluziile vor fi transmise către Veolia.

În completare, primarul Adrian Dobre spune că sunt mai multe clauze din contract care trebuie modificate, dar că un răspuns mai clar vom știi după finalizarea expertizei asupra contractului. 

Municipalitatea, alături de Consiliul Județean, trebuie să trimită zilele următoare o scrisoare către firma care se ocupă de expertiză în care să puncteze ce modificări consideră că trebuie aduse contractului. De la acel moment, societatea are termen 45 de zile să finalizeze expertiza.

Vezi în materialele video de mai jos declarațiile celor doi lideri ai administraţiei publice locale, respectiv județene.