Cimitirele din Ploieşti, la un pas să ajungă adevărate rampe de gunoi FOTO


19 aprilie 2018

Cimitirele din Ploieşti sunt la un pas de a deveni adevărate rampe de gunoi. Acest lucru se întâmplă deoarece Rosal Ploieşti, operatorul de salubritate,  refuză să mai ridice deşeurile strânse în acele zone din cauza datoriilor mari acumulate de Servicii de Gospodărire Urbană, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploieşti şi care are în administrare cimitirele din municipiu.

 

Problema datează încă dinaintea sărbătorilor Pascale. Conform reprezentanţilor SGU, aceştia au încheiat un acord de reeşalonare cu Rosal şi fac eforturi pentru acoperirea datoriei, însă, din cauza problemelor financiare, societatea nu-şi permite să plătească  şi  facturile curente.

Concret, directorul interimar al SGU, Cristi Şchiopu, susţine că datoriile strânse la salubritate au ajuns la valoarea de 400.000 de lei şi că s-a semnat un acord de eşalonare, prin care societatea administraţiei locale achită lunar circa 13.000 de lei.

În aceste zile urmează să aibă loc noi discuţii în încercarea de repornire a activităţii de ridicare a deşeurilor din cimitire, au mai anunţat autorităţile ploieştene.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(61 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova