SGU Ploieşti, fără CA şi director! Soarta societăţii este în mâinile lui Cristian Schiopu, şeful departamentului administrativ


12 aprilie 2018

Consiliul de Administraţie al SGU Ploieşti a fost suspendat. Asta după ce, ieri, la sediul societăţi a sosit decizia instanţei în care a fost admisă cererea de suspendare formulată de reclamanta Scarlat Maria Manuela, în contradictoriu cu pârâţii Serviciul de Gospodărire Urbană Ploieşti şi Municipiul Ploieşti, prin Consiliul Local, a Hotărârii nr. 42/2017 prin care au fost numiţi  membrii contestaţi ai CA-ului până la soluţionarea definitivă a cauzei.

Conform fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie de la SGU Ploieşti, Ionuţ Creţu, activitatea societăţi nu va fi afectată deoarece fostul CA a rezolvat toate probleme stringente, astfel încât să nu apară un nou blocaj.

“Ieri a sosit decizia instanţei. Nu sunt probleme deoarece am încercat ca în această perioadă să rezolvăm tot ce era de importanţă majoră. Societatea are drept să facă recurs şi să ceară să se judece cazul în condiţii de urgenţă”, a precizat Ionuţ Creţu.

Vă reamintim faptul că, în acest moment, destinele SGU Ploieşti se află în mâinile lui Cristian Schiopu, şeful departamentului administrativ.  Asta  până în momentul în care se va demara un nou concurs pentru funcţia de director al respectivei societăţi, iar, într-un final, un candidat va fi declarat câştigător.

CITEŞTE ŞI:

Societate a Primariei Ploieşti plina de datorii, caut director competent!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(249 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova