Control la Primトビia Ploieナ殳i! Sunt vizate lucrトビile executate cu fonduri europene


13 martie 2018

Un reprezentant al Ministerului Dezvoltトビii a fost marナ」i în Palatul Administrativ pentru a purta discuナ」ii cu conducerea Primトビiei Ploieナ殳i pe tema proiectelor europene implementate în oraナ. Asta pentru cト proiectele europene derulate de Primトビia Ploieナ殳i în ultimii ani fac obiectul unui nou control desfトη殷rat în aceastト perioadト. 

Mai exact, vorbim despre un control pe care executivul României îl va efectua în urmトフoarele zile pe teren la respectivele obiective de investiナ」ii.
De altfel, conform reprezentantului Ministerului Dezvoltトビii, astfel de controale se fac an de an în perioada post-implementare.

Totodatト, acesta a punctat ナ殃 faptul cト  este ”lトブdabil cト Ploieナ殳iul  a reuナ殃t sト finalizeze niナ殳e proiecte de asemenea anvergurト, ナ」inând cont de perioada pe care a avut-o la dispoziナ」ie, chiar dacト unele dintre ele s-au încheiat cu mult dupト termenul iniナ」ial. Practic, depトη殃rea termenului de 31 decembrie 2015 era cumva inevitabilト pentru multe obiective de investiナ」ii, în contextul în care multe dintre contractele de finanナ」are ナ殃 apoi cele de execuナ」ie au fost semnate abia prin vara ナ殃 toamna lui 2014 sau chiar în 2015”.


Conform viceprimarului Cristian Ganea, cu prilejul acestei vizite, acesta a avut ocazia sト lトノureascト unele neînナ」elegeri, cum ar fi posibilitatea organizトビii unor evenimente la Parcul Municipal Vest sau cea de deschidere a unor chioナ歡uri aici cu apト, sucuri ナ殃 gustトビi.


"Este vorba despre o vizitト în teren, o vizitト care se face ナ殃 la obiectivele finalizate - Hipodrom, Centru de Excelenナ」ト, Parcul Municipal, tramvaie, absolut toate proiectele - ナ殃 se continuト ナ殃 în birou. Deocamdatト, concluziile sunt bune, unitトη」ile de implementare a proiectelor au fost felicitate pentru activitatea desfトη殷ratト ナ殃 au fost date exemple ナ殃 în alte instituナ」ii. Totodatト, am purtat discuナ」ii cu privire la posibilitatea obナ」inerii unor venituri suplimentare la Parcul Municipal Vest, rトピpunsul fiind cト timp de cinci ani dupト inaugurare nu pot sト fie desfトη殷rate activitトη」i economice permanente, adicト nu pot fi instalate nici chioナ歡uri, chiar dacト în parc nu existト surse de apト potabilト. În schimb putem demara acナ」iuni punctuale, inclusiv concerte, concursuri sau festivaluri gastronomice, totodatト fiind permisト ナ殃 amplasarea unor automate de bトブturi, cu condiナ」ia ca parcul sト nu iasト pe profit din aceastト activitate. Acum trebuie sト gトピim o variantト  de barter, în care spre exemplu, firma care aduce bトブturile sト plトフeascト "în naturト", prin efectuarea unor lucrトビi de întreナ」inere pe cele 54 de hectare", ne-a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieナ殳i.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(191 vizualizトビi)
Dacト v-a plトツut acest articol, daナ」i-ne un like:


Adトブgaナ」i un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urmトフor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranナ」ト:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova