Control la Prim─âria Ploie┼čti! Sunt vizate lucr─ârile executate cu fonduri europene


13 martie 2018

Un reprezentant al Ministerului Dezvolt─ârii a fost mar┼úi în Palatul Administrativ pentru a purta discu┼úii cu conducerea Prim─âriei Ploie┼čti pe tema proiectelor europene implementate în ora┼č. Asta pentru c─â proiectele europene derulate de Prim─âria Ploie┼čti în ultimii ani fac obiectul unui nou control desf─â┼čurat în aceast─â perioad─â. 

Mai exact, vorbim despre un control pe care executivul României îl va efectua în urm─âtoarele zile pe teren la respectivele obiective de investi┼úii.
De altfel, conform reprezentantului Ministerului Dezvolt─ârii, astfel de controale se fac an de an în perioada post-implementare.

Totodat─â, acesta a punctat ┼či faptul c─â  este ”l─âudabil c─â Ploie┼čtiul  a reu┼čit s─â finalizeze ni┼čte proiecte de asemenea anvergur─â, ┼úinând cont de perioada pe care a avut-o la dispozi┼úie, chiar dac─â unele dintre ele s-au încheiat cu mult dup─â termenul ini┼úial. Practic, dep─â┼čirea termenului de 31 decembrie 2015 era cumva inevitabil─â pentru multe obiective de investi┼úii, în contextul în care multe dintre contractele de finan┼úare ┼či apoi cele de execu┼úie au fost semnate abia prin vara ┼či toamna lui 2014 sau chiar în 2015”.


Conform viceprimarului Cristian Ganea, cu prilejul acestei vizite, acesta a avut ocazia s─â l─âmureasc─â unele neîn┼úelegeri, cum ar fi posibilitatea organiz─ârii unor evenimente la Parcul Municipal Vest sau cea de deschidere a unor chio┼čcuri aici cu ap─â, sucuri ┼či gust─âri.


"Este vorba despre o vizit─â în teren, o vizit─â care se face ┼či la obiectivele finalizate - Hipodrom, Centru de Excelen┼ú─â, Parcul Municipal, tramvaie, absolut toate proiectele - ┼či se continu─â ┼či în birou. Deocamdat─â, concluziile sunt bune, unit─â┼úile de implementare a proiectelor au fost felicitate pentru activitatea desf─â┼čurat─â ┼či au fost date exemple ┼či în alte institu┼úii. Totodat─â, am purtat discu┼úii cu privire la posibilitatea ob┼úinerii unor venituri suplimentare la Parcul Municipal Vest, r─âspunsul fiind c─â timp de cinci ani dup─â inaugurare nu pot s─â fie desf─â┼čurate activit─â┼úi economice permanente, adic─â nu pot fi instalate nici chio┼čcuri, chiar dac─â în parc nu exist─â surse de ap─â potabil─â. În schimb putem demara ac┼úiuni punctuale, inclusiv concerte, concursuri sau festivaluri gastronomice, totodat─â fiind permis─â ┼či amplasarea unor automate de b─âuturi, cu condi┼úia ca parcul s─â nu ias─â pe profit din aceast─â activitate. Acum trebuie s─â g─âsim o variant─â  de barter, în care spre exemplu, firma care aduce b─âuturile s─â pl─âteasc─â "în natur─â", prin efectuarea unor lucr─âri de între┼úinere pe cele 54 de hectare", ne-a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploie┼čti.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(189 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 25 septembrie 2018
Statistii deprahova