SGU Ploieşti, pe un butoi cu pulbere gata să explodeze! Consiliul de Administraţia a fost suspendat!


13 martie 2018

Activitatea Consiliul de Administraţie al Serviciului de Gospodărire Urbană Ploieşti este suspendată, ceea ce înseamnă că forul de conducere al societăţii aflate în subordinea Consiliului Local Ploieşti nu mai poate lua decizii pe perioada suspendări.Acest lucru este posibil deoarece  judecătorii Tribunalului Prahova, Secţia a II-a Civilă, au admis cererea de suspendare  formulată de reclamanta Scarlat Maria Manuela, în contradictoriu cu pârâţii SGU Ploieşti şi Municipiul Ploieşti, prin Consiliul Local  suspendă executarea Hotărârii nr. 42/2017 prin care au fost numiţi actualii membrii ai CA-ului până la soluţionarea definitivă a cauzei.

”Tip soluţie: Încheiere
Soluţia pe scurt: Admite cererea de suspendare formulatĂ de reclamanta SCARLAT MARIA MANUELA în contradictoriu cu pârâţii SC SERVICII DE GOSPODĂRIRE URBANĂ PLOIEŞTI SRL - PLOIEŞTI, STR. VĂLENI, nr. 32, Judeţ PRAHOVA şi MUNICIPIUL PLOIEŞTI PRIN CONSILIUL LOCAL PLOIEŞTI - PLOIEŞTI, BD. REPUBLICII, nr. 2, Judeţ PRAHOVA. Suspendă executarea Hotărârii nr.42/2017 până la soluţionarea definitivă a cauzei. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13.03.2018 
Document: Încheiere de şedinţă    13.03.2018”, se arată scris în soluţia emisă de judecători.

În condiţiile în care, potrivit acestei decizii a instanţei, actualul CA se suspendă până la soluţionarea definitivă a cauzei, Municipiul Ploieşti prin Consiliul Local va trebui să emită o altă hotărâre prin care să fie numit un Consiliu de Administraţie provizoriu până la finalizarea pe fond a procesului.

Ce se va întâmpla dacă reclamanta are câştig pe fond în dosar? Înseamnă că CA-ul de la SGU a funcţionat în ilegalitate, aşa acum a fost si numit, iar deciziile luate, de atunci şi până acum, sunt nule!

Vă reamintim faptul că că Maria Scarlat, Marian Iordache şi Nelu Gheorghe, candidaţii pentru un loc în CA-ul SGU PLoieşti la acea dată, care au obţinut un punctaj mul mai bun decât cel obţinut de către Ionuţ Creţu şi  Bianca Radu,membri în CA-ul la care face referire soluţia emisă de judecători, susţin că numirea ultimilor doi a  fost făcut în afara legii.

 

CITEŞTE ŞI:

Scandal monstru la nivelul conducerii SGU Ploieşti. S-a ajuns în instanţă FOTO DOCUMENT


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(157 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova