Situaţia de la CSM Ploieşti, un subiect care crează tensiuni în rândul conducerii Primăriei Ploieşti


7 martie 2018

Subiectul privind cine va prelua funcţia de director al  Clubul Sportiv Municipal Ploieşti devine unul tabu pentru administraţia publică ploieşteană.
Asta după ce miercuri, Decu Crângaşu a revenit pe postul de director adjunct al clubului, după ce i-a expirat detaşarea la Parcul Memorial ”Constantin Stere”. 
De altfel şi dispoziţia emisă de primarul Adrian Dobre prin care l-a detaşat pe consilierul său pe probleme personale, Silviu Crângaşu, pe postul de director al CSM Ploieşti s-a încheiat în această zi.
Drept urmare, autorităţile locale evită să dea un răspuns clar în ceea ce priveşte numele celui care va conduce destinele clubului sportiv ploieştean.
Spre exemplu, primarul Adrian Dobre, vizibil deranjat să discute pe acest subiect a declarat că nu ştie cine a preluat atribuţiile de director al CSM Ploieşti.
„Nu ştiu trebuie sa conducă cineva acolo. Probabil Luminiţa Albu. Lui Silviu Crangasu i-a expirat detaşarea”, a susţinut Dobre.
Întrebat dacă va emite o nouă dispoziţie prin care să-l detaşeze  din nou  pe Silviu Crângaşu pe postul de director al CSM Ploieşti,  acesta a răspuns sec:

” Vom vedea dacă se va emite o noua dispoziţie sau nu”.
Totodată, şi viceprimarul Cristian Ganea a evitat să ofere un răspuns clar pe această temă.
” Tot ce pot să vă spun este că Decu Crângaşu a revenit pe postul de director adjunct. Eu sunt de părere că postul de director trebuie scos la concurs. Dacă domnul primar Adrian Dobre a emis sau nu o nouă dispoziţie prin care să-l detaşeze pe domnul Silviu Crângaşu în funcţia de director al CSM Ploieşti, asta numai dânsul poate să vă spună”, a precizat viceprimarul Cristian Ganea.

În toată această situaţie de incertitudine vizavi de persoana care va conduce destinele Clubului Sportiv Municipal Ploieşti un lucru este clar. Decu Crângaşu s-a prezentat azi la sediul CSM Ploieşti, acolo unde a revenit pe postul de director adjunct. Totodată, în condiţiile în care în acest moment postul de director nu este ocupat, acesta a  preluat şi  atribuţiile respectivului post de conducere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(111 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova