Societate a Primăriei Ploieşti plină de datorii, caut director competent!


7 martie 2018

Societate a Primăriei Ploieşti plină de datorii, caut director competent! Cam aşa s-ar traduce în câteva cuvinte situaţia de la  Serviciul de Gospodărire Urbană .

Asta pentru că,  miercuri, comisia care se ocupă de desfăşurarea concursului pentru funcţia de director al societăţii  a respins dosarele tuturor candidaţilor pe motiv că nu au îndeplinit criteriile de validare.   În cursă se înscriseseră Leonte Mario, Cristian Sandulescu, Trifon Gabriel şi  Jianu Florin.

De altfel, este pentru a doua oară când candidaţii înscrişi în cursă nu reuşesc să treacă fie de criteriile de selecţie, fie de proba scrisă sau orală.

Drept urmare,în viitorul apropiat vor fi reluate procedurile privind demararea unui nou concurs pentru ocuparea funcţiei de director.

Până în momentul în care un viitor candidat va fi declarat câştigător, factorul decizional în cadrul SGU Ploieşti rămâne Cristian Şchiopu,  şeful departamentului administrativ, cel care a preluat atribuţiile de director după ce  interimatul asigurat de Ovidiu Negulescu s-a încheiat vineri!

Vă reamintim faptul că situaţia financiară a SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL continuă să se agraveze, societatea la care acţionar majoritar este Consiliul Local Ploieşti fiind înglobată în datorii.În prezent datoriile  societăţii se ridică undeva în jurul sumei de 10 milioane lei. 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(242 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova