Primarul Dobre, pregătit să sesize Departamentul pentru luptă Antifraudă


8 februarie 2018

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a dispus înfiinţarea unei comisii care să verifice documentaţia care a stat la baza realizării proiectului ” Parcul Municipal Vest”.

Edilul şef al oraşului a susţinut că au fost descoperite mai multe probleme la respectivul loc de agrement creat printr-un costisitor proiect european, probleme  confirmate în mai multe expertize comandate de municipalitate anul trecut.

Drept urmare, primarul a anunţat miercuri că în cazul  în care ancheta comisiei va arăta că sunt nereguli la Parcul Municipal Vest, acesta va   sesiza  Departamentul pentru lupta antifraudă (DLAF).

"Sunt mai multe etape care trebuie parcurse. Am început procedurile de verificare şi, mai departe, în funcţie de lucrurile pe care le vom constata, urmează să luăm o decizie în privinţa unei sesizări către DLAF", a afirmat Adrian Dobre.

Anterior, în timpul dezbaterii publice, primarul declarase că expertiza comandată a evidenţiat lipsa unor plante, care apăreau în proiect, dar nu şi în realitate pe teren, plus probleme vizând modul de organizare şi de dimensionare a organigramei pentru întreţinerea celor 54 de hectare ale Parcului Municipal Vest.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(154 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova