Posibil parteneriat public-privat pentru proiectul ”Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti”


18 ianuarie 2018

Conducerea Primăriei Ploieşti s-a întâlnit miercuri cu reprezentanţii Siemens pentru a discuta pe tema Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti, unitate medicală ce se află în acest moment doar în stadiu de proiect.

Drept urmare, cei de la Siemens – o divizie a companiei  care se ocupă şi de producerea de aparatură medicală dar şi de expertize în domeniul construcţiilor sanitare – au prezentat reprezentanţilor administraţiei publice locale aparatura medicală pe care o produc, dar şi spitalele construite în Europa la care aceştia au avut o contribuţie majoră.

“Încercăm să facem un parteneriat public-privat în vederea realizării proiectului privind Spitalul  Municipal de Urgenţă Ploieşti. Deocamdată suntem în discuţii. Ne-au prezentat un proiect, acum să vedem ce va fi pe viitor. Proiectul prevede ca firma producătoare de aparatură medicală să ne sprijine financiar atât pentru demararea lucrărilor, cât şi pentru achiziţionarea aparaturii. Ne-au prezentat spitalele făcute de ei şi aparatura medicală pe care o produc”, a declarat city-managerul Teodora Marin.

Vă reamintim faptul că, în acest moment autorităţile locale nu ştiu nici măcar care va fi  locaţia viitorului spital, în acest sens existând două variante, în zona Hipodromului şi pe strada Torcători, pe terenul unei foste unităţi militare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(95 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova