CSM Ploieşti, între buget de austeritate şi modificări importante


8 ianuarie 2018

CSM Ploieşti va avea un buget de austeritate în anul 2018. Cel puţin aşa susţine viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, acesta spunând că bugetul actual al Primăriei Ploiesti nu permite decât susţinerea activităţilor sportive ale copiilor, întreţinerea bazelor sportive şi cheltuielile de funcţionare.

“Personal as dori ca la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti să fie asigurată mentenanţa bazelor sportive, salariile şi finantarea activităţilor sportive ale copii. Pana la urma pentru acest aspec a fost creat CSM Ploieşti, pentru a susţine şi încuraja copiii sa facă sport”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea

Pe de altă parte, primarul Adrian Dobre consideră că ar fi mai eficient dacă CSM se va ocupa în continuare doar de activităţi care ţin de sportul de masă.  În schimb, de administrarea bazelor sportive se va ocupa o nouă structură a administraţiei ploieştene. Vestea vine în contextul în care, în prezent, toate bazele sportive ale municipalităţii sunt date în grija Clubului Sportiv,  printre ele numărându-se  Stadionul Ilie Oană Ploieşti, Hipodromul Ploieşti, bazinul Vega sau Sala "Olimpia".

Această împărţire a activităţii trebuie aprobată de Consiliul Local Ploieşti şi se va putea face numai după finalizarea unui inventar al activelor şi pasivelor, a anunţat primarul Dobre, care a explicat că această inventariere e necesară pentru a evita apariţia unor eventuale probleme financiare pe viitor.

"Am aşteptat să se finalizeze inventarierea bunurilor, vrem să avem o evidenţă clară a activelor şi pasivelor, ca să putem face o delimitare clară. Există o comisie a Primăriei care se ocupă de acest lucru. Inventarierea poate merge până la 15 ianuarie", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(95 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova