reacţia lui Silviu Crângaşu după ce a aflat că viceprimarul Ganea doreşte să-l bage în comisia de disciplină


15 decembrie 2017

Silviu Crângaşu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a reacţionat în urma declaraţiilor viceprimarului Cristian Ganea, în care edilul anunţa că doreşte să-l bage în comisia de disciplină.

”Pentru cele trei luni de zile petrecute la CSM Ploieşti, cred că, atât cât mi-au permis infrastructura şi situaţia financiară găsite, din punct de vedere managerial am performat. Cred că se poate observa că avem o echipă de baschet care este pe primul loc în Liga I, că le putem asigura sportivilor participarea la competiţii, că bazinul Vega a redevenit funcţional sau că am venit cu plăţile la zi atât faţă de sportivi şi antrenori, cât şi faţă de celelalte persoane care deservesc clubul. Totodată, se caută o gestionare care vizează rezolvarea favorabilă a celor aproximativ 100 de litigii financiare pe care le-am găsit la club. Dar, probabil că, într-o conferinţă de presă, voi detalia realizările pe care le-am avut de la momentul preluării clubului. Totodată, ca în orice activitate, cine nu munceşte nu greşeşte, aşa că e posibil ca şi eu să fi făcut anumite greşeli.
Dar, până la urmă, ce e, de fapt, un bun management? Să ajungi să ai conturile şi, implicit, activitatea blocate sau să reuşeşti deblocarea şi să mergi spre performanţă?”, a declarat Silviu Crângaşu, directorul CSM Ploieşti


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(152 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova