Scandal în Primăria Ploieşti. S-a solicitat intervenţia primarului Dobre


14 decembrie 2017

Detaşarea Monicăi Antonescu de la Direcţia de Patrimoniu la Direcţia Economică, în urma unei dispoziţii a primarului Adrian Dobre,  a creat noi tensiuni în Primăria Ploieşti. Asta după ce, conform surselor deprahova.ro, a început să aibe un comportament neadecvat faţă de colegii săi, să dea ordine şi să ţipe la ei.

Mai mulţi angajaţi din administraţia publică locală ne-au povestit că Antonescu are acest comportament deoarece se bucură de susţinerea pe care o are din partea primarului Adrian Dobre şi a consilierului său, Eugen Prună.

Potrivit aceloraşi surse, Antonescu nici măcar nu este compatibilă cu atribuţiile date în ceea ce priveşte  viza CFPP, dar acest lucru nu contează pentru cei care au orchestrat venirea ei, dat fiind faptul că ea a fost singura persoană care şi-a asumat plata facturii către TCE.

Se pare că pentru curajul de care a dat dovadă de a acorda viza Control Financiar Preventiv,  Monica Antonescu ar urma să fie numită director al Direcţiei Economice.

 

Angajaţii ne-au mai  povestit faptul că recent a avut loc un incident mai puţin plăcut.  Ma mulţi dintre ei nu au mai suportat comportamentul şi scandalul făcut în instituţie de Monica Antonescu şi i-au solicitat primarului Adrian Dobre să intervină.

Şi când te gândeşti că aceasta a fost la un pas de a fi băgată în comisia de disciplină din cauza comportamentului său pe care îl avea şi în cadrul Direcţiei de Patrimoniu, nu ai cum să nu te întrebi cum de şi-au asumat anumite persoane decizia  să nu o sancţioneze, ci, mai mult de atât, au şi promovat-o.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(198 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova