Scandal între consilierii locali PSD şi primarul Dobre pe tema problemelor de la TCE Ploieşti


6 decembrie 2017

Un nou scandal s-a iscat marţi între consilierii locali PSD şi primarul Adrian Dobre. pe tema problemelor de la TCE Ploieşti. Aleşii sociali democraţi au emis un comunicat de presă în care îl critică dur pe şeful administraţiei publice locale pentru faptul că edilul a realizat un nou proiect de Hotărâre în ceea ce priveşte alocare unei sume care reprezintă diferenţa dintre veniturile şi cheltuielile înregistrate de societatea de transport în comun în anul 2016.

Iată comunicat de presă:

Consilierii locali ai PSD Ploieşti  sunt  consternaţi de faptul că primarul Adrian Dobre a decis convocarea unei noi şedinţe extraordinare de Consiliu Local , miercuri la ora 13.00.     

Aleşii sunt chemaţi pentru a decide acordarea unei alte sume către SC Transport Călători Expres Ploieşti, societatea comercială care asigură transportul ploieştenilor.

 Ne aflăm la a treia hotărâre de consiliu local pentru această problemă şi nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă? Care este suma corectă care trebuie acordată către TCE şi ce face Executivul Primăriei? Cine este responsabil pentru tergiversarea virării banilor? Cine este responsabil pentru aceste bâlbâieli fără sens?

 Ne dorim rezolvarea urgentă a problemelor TCE, dar în acelaşi timp, solicităm respectare legilor în vigoare şi sancţionarea celor vinovaţi pentru neaplicarea celor două hotărâri de Consiliu Local existente în acest moment.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(128 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 23 octombrie 2018
Statistii deprahova