Se anunţă o nouă perioadă plină de tensiune la TCE Ploieşti. Primăria nu a virat cele aproximativ 7 milioane lei


5 decembrie 2017

Semnalul de alarmă dat de angajaţii SC Transport Călători Express SA prin declanşarea unei ”greve spontane” şi blocarea transportului în comun timp de 2 zile, nu a fost suficient pentru primarul Adrian Dobre să ia o decizie fermă şi rapidă asupra solicitărilor protestatarilor.

Astfel, luni, la 5 zile de la semnarea protocolului între edilul şef al oraşului şi directorul TCE, Alexandri Nicolae în care îşi asuma deblocarea situaţiei, cele  6,7 milioane de lei, fără TVA, sumă care reprezintă diferenţa dintre venituri şi cheltuieli pentru 2016, nu a fost efectuată în contul societăţii de transport în comun.

Ba mai mult, Primăria Ploieşti a returnat, din nou, factura emisă de SC Transport Călători Express SA pe motiv că nu există în continuare viza CFPP şi nici semnătura primarului Adrian Dobre.

Se pare că de această dată motivul pentru care nu au fost viraţi banii este acela că municipalitatea este nedumerită dacă la o astfel de plată se percepe sau nu TVA.

Drept urmare, primarul Adrian Dobre a fost să dezbată cu reprezentanţii ANAF  acest aspect şi anume acela dacă Primăria Ploieşti trebuie să plătească sau nu TVA-ul.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(153 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 22 octombrie 2018
Statistii deprahova