Anunţ important al directorului interimar al SGU Ploieşti, Ovidiu Negulescu


12 octombrie 2017

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a aprobat joi  cererea societăţii Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti privind eşalonarea obligaţiilor fiscale către ANAF Prahova. Cu această ocazie, Ovidiu Negulescu, directorul interimar SGU Ploieşti, a anunţat  prin intermediul unui comunicat de presă  faptul că vineri angajaţii vor primi salariul aferent lunii august, urmând ca săptămâna viitoare salariaţii să primească şi salariile aferente lunii septembrie.

 

”În calitate de Director General al Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti SRL, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că astăzi, miercuri, 11.10.2017, planul de redresare financiară şi cererea de eşalonare la plată a obligaţiilor fiscale ale societăţii noastre au fost aprobate de către ANAF Prahova, astfel încât, odată cu deblocarea conturilor bancare, Direcţia Economică va proceda la plata salariilor aferente lunii august 2017 către angajaţii unităţii.

 

 În toată această perioadă, de la momentul la care am preluat mandatul provizoriu de management, am fost pus în situaţia de a găsi soluţii urgente la probleme despre care nu am avut cunoştinţă, considerând că rezolvarea acestora are întâietate în faţa acţiunilor de dezminţire a acuzaţiilor publicate în diferitele articole de presă, menite a discredita acţiunile mele şi societatea, împotriva stabilităţii şi bunei desfăşurări a activităţii SGU Ploieşti S.R.L.

 

Pe această cale, ţin să îi asigur pe angajaţii societăţii noastre că vineri, 13.10.2017, vor încasa salariul aferent lunii august 2017, iar în cursul săptămânii viitoare vor fi emise şi salariile aferente lunii septembrie 2017. De asemenea, închei prin a mulţumi fiecărui angajat în parte pentru profesionalismul, înţelegerea şi comportamentul complet asumat faţă de buna funcţionare a societăţii, dovedite în această perioadă extrem de dificilă pentru dumnealor şi familiile acestora. În fata dumnealor, mă înclin!

 

 

Director General

Ovidiu Negulescu”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(471 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova