Noul director al Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti nu deţine drept de viză CFPP! Situaţia de la TCE rămâne blocată


10 octombrie 2017

Decizia luată de primarul Adrian Dobre de a o detaşa pentru o perioadă de trei pe Nicoleta Crăciunoiu de la Direcţia Economică la Direcţia Relaţii Internaţionale, nu a deblocat activitatea Primăriei Ploieşti şi a instituţiilor subordinate. 


Asta pentru că, noul director economic Viorel Boştină nu deţine dreptul de viză CFPP (n.r. Controlul Financiar Preventiv). Persoana care poate acorda viza este Manuela Tărăcilă, şef serviciu Contabilitate al Primăriei Ploieşti.


Cea mai gravă situaţie este în prezent la TCE Ploieşti.  Societatea de transport trebuia să încaseze 6,7 milioane de lei, fără TVA, sumă care reprezintă diferenţa dintre venituri şi cheltuieli pentru 2016. Însă, cu toate că există o Hotărâre a Consiliului Local, banii nu au fost viraţi de Primăria Ploieşti pe motiv că nu există viză de Controlul Financiar Preventiv.  În acest moment, Manuela Tărăcilă refuză să o acorde, menţinând decizia şi punctul de vedere al Nicoletei Crăciunoiu.


Acest lucru va putea duce la blocarea conturilor ale TCE deoarece Transport Călători Express SA trebuie sa plătească urgent la SPFL baza unor datorii provenite din neplata unei taxe aferente unei diferenţe de tarif pe care în realitate societatea de transport nici nu a primit-o.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(130 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova