Veste bună pentru angajaţii SGU! Şi-ar putea primi salariile la sfârşitul acestei săptămâni


10 octombrie 2017

Problemele financiare ale SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti SA au fost dezbătute marţi în cadrul unei şedinţe reunite la care au participat primarul Adrian Dobre, viceprimarii  Cristian Ganea şi George Pană,  city managerul Teodora Marin şi întreaga conducere de la SGU. 


Ovidiu Negulescu, directorului interimar al societăţii la care acţionar majoritar este Consiliul Local Ploieşti, le-a explicat celor prezenţi demersurile făcute pentru deblocarea conturilor societăţii. Drept urmare, acesta a precizat că a depus toată documentaţia solicitată de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi că astăzi a avut loc o vizită a inspectorilor ANAF  pentru a viziona bunurile mobile şi imobile care vor fi puse sub sechestru.


Totodată, Negulescu a precizat că joi cel târziu va veni decizia scrisă a ANAF-ului urmând ca vineri, în cazul în care există un răspuns pozitiv, să fie oferite salariile către angajaţi. Mai precis, angajaţii ar urma să primească un singur salariu, însă directorul SGU a precizat că s-a trimis către Primăria Ploieşti situaţia lucrărilor pentru luna septembrie, iar după ce situaţia va fi verificată şi va fi emisă factura, se va da şi al doilea salariu.

Vă reamintim că angajaţii SGU nu şi-au mai primit salariile din luna august.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(89 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova