City managerul Teodora Marin, despre decizia CA-ului de la SGU de a reduce valoarea tichetului de masă: Le-am precizat tot timpul că la fiecare decizie pe care o iau să se gândească mai întâi la angajaţi


10 august 2017

Teodora Marin, city managerul Ploieştiului şi cea care are în atribuţii coordonarea activităţii de la SGU Ploieşti, a reacţionat în urma decizie Consiliului de Administraţie al societăţii de a micşora valoarea tichetului de masă oferit angajaţilor. Concret, în şedinţa de miercuri, CA-ul a decis să reducă valoarea tichetului de masă de la 12 lei un bon, la 9,59 lei.

Drept urmare,legat de acest subiect city managerul Teodora Marin a declarat că:

” A existat un protocol prin care conducerea a stabilit o majorare de la 9, 57 lei la 12 lei. Înţeleg ca nu a fost supusă aprobării CA. Totodată, din ce am mai înţeles, în şedinţa de miercuri s-a decis sa rămână la valoarea de 9,57 lei pentru că nu s.a respectat legislaţia în vigoare. Acum rămâne de văzut dacă s-a respectat sau nu. Până în prezent, nu mi s-a adus un document din care sa reiasă că societatea este sau nu pe profit, aşa cum prevede legea pentru a se oferii majorări ale valorii tichetelor de masă.                        
 Până nu vor fi verificate toate documentele, nu am cum să analizez situaţia, iar o hotărâre a CA-ului trebuie dusă la îndeplinire. Eu le-am precizat tot timpul că la fiecare decizie pe care o iau să se gândească mai întâi la angajaţi”.                       

 Hotărârea finală în ceea ce priveşte valoare tichetului de masă va fi luată într-o viitoare şedinţă a AGA.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(305 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova