Atmosferă tensionată la SGU Ploieşti! Ionuţ Ionescu,liderul sindicatului :Oamenii sunt foarte supăraţi şi îşi doresc declanşarea unui conflict de muncă


9 august 2017

O nouă decizie controversată a Consiliului de Administraţie de la Serviciul de Gospodărire Urbană Ploieşti a creat nemulţumiri în rândul salariaţilor societăţii. Concret, personalul de la SGU s-a revoltat după ce a aflat că  în şedinţa de miercuri a CA-ului s-a decis ca valoarea tichetului de masă să scadă.

Astfel, de la 12 lei un bon, membrii Consiliului de Administraţiei au decis să reducă valoarea la 9,59 lei. Culmea este că decizia a fost luată de către CA, fără consultarea sindicatului, aşa cum prevede legea.

”A fost o şedinţă la care nu am fost invitaţi, aşa cum cere legea. Din punct de vedere legal nu există o bază solidă pentru a motiva decizia luată de către Consiliul de Administraţie. Valoarea de 12 lei a fost stabilită de comun acord cu sindicatul şi cu directorii societăţii. Oamenii sunt foarte supăraţi şi îşi doresc declanşarea unui conflict de muncă. Eu sper ca membrii CA să revină asupra deciziei înainte ca salariaţii să blocheze activitatea”, a declarat Ionuţ Ionescu, liderul de sindicat al SGU Ploieşti, pentru republikanews.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(365 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova