S-a făcut front comun în Primăria Ploieşti pentru salvarea sportului ploieştean


14 iulie 2017

Primarul Adrian Dobre şi viceprimarul Cristian Ganea au făcut front comun pentru a rezolva problema privind finanţarea activităţilor sportive din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

Toată nebunia care a constat în blocarea bugetului CSM se va sfârşi în proxima şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, atunci când aleşii locali vor vota  bugetul necesar finanţării activităţilor sportive, potrivit spuselor primarului Adrian Dobre.

Conform viceprimarului Ganea, sumele care vor fi alocate se vor cheltui după un regulament strict la care a lucrat consilierul local Andrei Gheorghe împreună cu funcţionarii din Primăria Ploieşti.

Concret, regulamentul va prevede modalitatea prin care conducerea CSM Ploieşti va putea să suporte cheltuielile în ceea ce priveşte atât deplasările copiilor la competiţiile sportive, cât şi alte cheltuieli care ţin de funcţionarea instituţiei.

Vă reamintim că în luna mai a fost promulgat o Ordonanţă de Urgenţă care a modificat Legea privind finanţarea sportului. Astfel s-a instituit clar că „Autorităţile administraţiei publice locale pot aloca sume pentru finanţarea activităţii sportive în limita a maxim 5% din bugetul aprobat”. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(670 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 iunie 2018
Statistii deprahova