Veste importantă pentru ploieștenii care locuiesc în blocurile turn. Ce se întâmplă cu tarifele practicate de Rosal

Veste bună pentru ploieștenii afliliați UAP Prahova. În urma unor negocieri purtate între Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova  și Rosal Ploiești s-a decis ca tariful pentru ridicarea deșeurilor menajere din camerele de precolectare situate la parterul blocurilor turn.

 

”În urma unui schimb intens de adrese şi negocieri pornite în urmă cu două luni între conducerea SC Rosal Grup SĂ, sucursala Ploieşti şi Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova, s-a stabilit, de comun acord ca în anul 2017 să nu se încaseze nicio taxă suplimentară pentru încărcarea deşeurilor menajere din interiorul camerelor de precolectare situate la parterul blocurilor turn ale asociaţiilor de proprietari afiliate UAP  şi nu numai.         
 Potrivit înţelegerii dintre cele două părţi, pentru anul 2018 va avea loc o nouă rundă de negocieri, dar, în acest moment preţul pentru serviciile oferite de SC Rosal Grup SĂ este cel stabit în contractul dintre această firmă menţionată şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitara, respectiv 4,99 lei fata TVA.
Mulţumim pe această cale, domnilor directori Cătălin Ioniţă şi Gelu Constantinescu care, pe parcursul discuţiilor şi negocierilor, au dat dovadă de înţelegere faţă de situaţia prezentă şi dificultăţile cu care se confruntă, în general, asociaţiile de proprietari.
Totodată transmitem asociaţiilor afiliate UAP, ale căror interese le apărăm, că pot semna contractele cu operatorul SC Rosal Grup SĂ.
În facimil este adresa oficială prin care SC Rosal Grup SĂ confirma faptul că nu se va percepe nicio taxă suplimentara pentru încărcarea deşeurilor menajere din interiorul camerelor de precolectare situate la parterul blocurilor turn ale asociaţiilor de proprietari”, se arată scris în cadrul unui comunicat de presă emis de UAP Prahova.